Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Śmieszkowo FcBari
532 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Nikody kopt de bal weg. Górnicz rent richting de bal. Górnicz speelt de bal door. Daar is Solecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Patalas met de inworp. Nikody is nu in balbezit. Osada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osada krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Nikody passt de bal in één keer door. Kasperkowicz is nu in balbezit. Floriańczyk begaat een overtreding. Floriańczyk krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Solecki schiet op doel. Cywiński probeert naar een medespeler te passen. Górnicz geeft de bal voor. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz haalt uit met een fantastische trap. Suwak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Majkowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śmieszkowo - FcBari 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Śmieszkowo 40%, FcBari 60%.
FC Śmieszkowo - FcBari 1:0

48e minuut.
Solecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rękoś komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kasperkowicz geeft een hoge lob. Majkowski rent richting de bal. Majkowski geeft een lange en hoge pass. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk haalt uit met een fantastische trap. Maszkiewicz bokst de bal weg.

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nikody geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szupryciński heeft problemen om de bal te vangen. Rękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Rękoś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śmieszkowo - FcBari 2:0

58e minuut.
Rękoś verovert de bal door een tackle van achteren. Rękoś geeft een lange en hoge pass. Wrzeszcz is nu in balbezit. Wrzeszcz schiet op doel. Suwak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śmieszkowo - FcBari 3:0

61e minuut.
Floriańczyk onderschept slim de pass. Floriańczyk passt de bal zonder na te denken. Deja rent richting de bal. Antas rent richting de bal. Antas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Górnicz is nu in balbezit. Górnicz haalt uit met een fantastische trap. Wrzeszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzeszcz draait met de bal, schiet en ... Suwak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Śmieszkowo - FcBari 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Śmieszkowo 40%, FcBari 60%.
FC Śmieszkowo - FcBari 4:0