Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0124
  • Stadion: PomkaFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2762
PomkaFC SKS Kadłuby
Normal Tactiek Moja
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 35.3
matig Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


15e minuut.
Luxemburgo heeft problemen om de bal te vangen. Luxemburgo met een sublieme pass. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciągowski onderschept slim de pass. Maciągowski haalt uit met een fantastische trap. Żyżyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Maciągowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luxemburgo probeert naar een medespeler te passen. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tammik probeert naar een medespeler te passen. Errea probeert naar een medespeler te passen. Maciągowski heeft problemen om de bal te vangen. Maciągowski schiet op doel. Żyżyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - SKS Kadłuby 0:1

22e minuut.
Klungelig pakt Dziewulski de bal. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru passt de bal zonder na te denken. Errea rent richting de bal. Errea haalt uit met een fantastische trap. Żyżyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Căliman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jasina heeft problemen om de bal te vangen. Maciągowski is nu in balbezit. Maciągowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Jadanowski probeert naar een medespeler te passen. Văcaru speelt de bal door. Maciągowski is nu in balbezit. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - SKS Kadłuby 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PomkaFC 64%, SKS Kadłuby 36%.
PomkaFC - SKS Kadłuby 0:2

51e minuut.
Văcaru passt de bal met de wreef. Maciągowski is nu in balbezit. Errea is nu in balbezit. Maciągowski rent richting de bal. Maciągowski schiet op doel. Żyżyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - SKS Kadłuby 0:3

59e minuut.
Tammik geeft een hoge lob. Inworp. Krukowski met een snelle inworp. Papuga rent richting de bal. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Văcaru rent richting de bal. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru met een sublieme pass. Daar is Errea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Luxemburgo met een sublieme pass. Daar is Maciągowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwiazdowski is nu in balbezit. Maciągowski onderschept slim de pass. Maciągowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Luxemburgo is nu in balbezit. Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo is nu in balbezit. Maciągowski is nu in balbezit. Luxemburgo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Căliman is nu in balbezit. Căliman passt de bal zonder na te denken. Luxemburgo geeft de bal voor. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea haalt uit met een fantastische trap. Żyżyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PomkaFC 64%, SKS Kadłuby 36%.
PomkaFC - SKS Kadłuby 0:3