Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:01
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0124
  • Stadion: Porajw Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2344
Porajw KS PD Wolsztyn
Normal Tactiek 352
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 21.7
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Raniszewski probeert naar een medespeler te passen. Brutel rent richting de bal. Brutel passt de bal zonder na te denken. Śnieżek geeft een lange en hoge pass. Ramut maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Wojak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niestępski onderschept slim de pass. Kobyłka geeft een hoge lob. Brutel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jastrzębiec controleert de bal met de borst. Śnieżek verovert de bal door een tackle van achteren. Śnieżek met een sublieme pass. Bzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bzyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Maliszewski passt de bal in één keer door. Czarnecki speelt de bal door. Rzeski rent richting de bal. Rzeski schiet op doel. Orłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porajw - KS PD Wolsztyn 0:1

27e minuut.
Kobyłka is nu in balbezit. Wojak verovert de bal door een tackle van achteren. Wojak probeert naar een medespeler te passen. Maliszewski rent richting de bal. Maliszewski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Niestępski met een sublieme pass. Brutel is nu in balbezit. Brutel passt de bal in één keer door. Ramut rent richting de bal. Ramut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Jastrzębiec probeert naar een medespeler te passen. Bzyk probeert de bal met de borst te controleren. Boros rent richting de bal. Bzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bzyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porajw 51%, KS PD Wolsztyn 49%.
Porajw - KS PD Wolsztyn 0:1

48e minuut.
Śnieżek met een sublieme pass. Brutel rent richting de bal. Brutel passt de bal zonder na te denken. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Czarnecki verovert de bal door een tackle van achteren. Czarnecki speelt de bal door. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski draait met de bal, schiet en ... Orłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porajw - KS PD Wolsztyn 0:2

67e minuut.
Bzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman is nu in balbezit. Czarnecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bzyk is nu in balbezit. Bzyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Bzyk de bal. Surman rent richting de bal. Surman geeft een hoge lob. Ramut krijgt zijn hoofd ertegen. Janiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porajw - KS PD Wolsztyn 1:2

89e minuut.
Jastrzębiec speelt de bal door. Klungelig pakt Rzeski de bal. Wyczałkowski rent richting de bal. Rzeski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porajw - KS PD Wolsztyn 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porajw 45%, KS PD Wolsztyn 55%.
Porajw - KS PD Wolsztyn 1:3