Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0124
  • Stadion: PomkaFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2970
PomkaFC WKS Baryczanka
Normal Tactiek Tomass0-1vVlig
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 41.3
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Mareczek is nu in balbezit. Gwiazdowski onderschept slim de pass. Borubar is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk schiet op doel. Żyżyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Munnicki is nu in balbezit. Mareczek onderschept slim de pass. Mareczek speelt de bal door. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk probeert naar een medespeler te passen. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar draait met de bal, schiet en ... Żyżyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - WKS Baryczanka 0:1

10e minuut.
Bordakiewicz met een sublieme pass. Munnicki is nu in balbezit. Bratosławski verovert de bal door een tackle van achteren. Bratosławski geeft een hoge lob. Malkus-Juszczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar is nu in balbezit. Mareczek is nu in balbezit. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar draait met de bal, schiet en ... Żyżyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Jasina de bal. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - WKS Baryczanka 0:2

15e minuut.
Malkus-Juszczyk geeft de bal voor. Borubar is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dziewulski ... Strafschop! Dziewulski krijgt een gele kaart. Borubar raakt geblesseerd tijdens het duel. Mareczek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Borubar is nu in balbezit. Mareczek speelt de bal door. Daar is Malkus-Juszczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkus-Juszczyk schiet op doel. Jasina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mareczek heeft problemen om de bal te vangen. Mareczek geeft de bal voor. Borubar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Malkus-Juszczyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Borubar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ... Żyżyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - WKS Baryczanka 0:3

23e minuut.
Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mareczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareczek met een sublieme pass. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Malkus-Juszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - WKS Baryczanka 0:4

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leczkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Borubar is nu in balbezit. Borubar draait met de bal, schiet en ... Munnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leczkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Borubar rent richting de bal. Borubar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mareczek geeft een hoge lob. Daar is Jadanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borubar speelt de bal door. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ... Żyżyński bokst de bal weg.

38e minuut.
Leczkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczeciński speelt de bal door. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk passt de bal in één keer door. Borubar rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - WKS Baryczanka 0:5

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bratosławski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mareczek geeft de bal voor. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ... Żyżyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - WKS Baryczanka 0:6

42e minuut.
Daar is Bordakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkus-Juszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jasina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malkus-Juszczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Borubar neemt zijn aanloop. Paal!

44e minuut.
Klungelig pakt Ziemniak de bal. Ołtarzewski is nu in balbezit. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PomkaFC 84%, WKS Baryczanka 16%.
PomkaFC - WKS Baryczanka 0:6

54e minuut.
Pakuła is nu in balbezit. Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwielong speelt de bal door. Borubar is nu in balbezit. Borubar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - WKS Baryczanka 0:7

56e minuut.
Mareczek speelt de bal door. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski met een sublieme pass. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mareczek kopt de bal weg. Klungelig pakt Borubar de bal. Dziewulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - WKS Baryczanka 0:8

67e minuut.
Ołtarzewski passt de bal met de wreef. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bordakiewicz passt de bal met de wreef. Inworp. Bratosławski met de inworp. Ćwielong geeft een hoge lob. Malkus-Juszczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Leczkowski passt de bal in één keer door. Szczeciński is nu in balbezit. Szczeciński probeert naar een medespeler te passen. Borubar rent richting de bal. Borubar haalt uit met een fantastische trap. Żyżyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal! Borubar is nu in balbezit. Borubar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Leczkowski kopt de bal weg. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Mareczek rent richting de bal. Mareczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jasina heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - WKS Baryczanka 0:9

87e minuut.
Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski geeft de bal voor. Borubar rent richting de bal. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Malkus-Juszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PomkaFC - WKS Baryczanka 0:10

89e minuut.
Mareczek met een sublieme pass. Jasina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasina passt de bal met de wreef. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PomkaFC 77%, WKS Baryczanka 23%.
PomkaFC - WKS Baryczanka 0:10