Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:57
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0124
  • Stadion: Porajw Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1657
Porajw Capiatka
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Oszenda geeft een hoge lob. Inworp. Czarnecki met de inworp. Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Oszenda is nu in balbezit. Oszenda geeft een hoge lob. Okrzesik rent richting de bal. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Spychalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spychalski geeft een hoge lob. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Świerczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Bimber is nu in balbezit. Bimber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porajw - Capiatka 0:1

14e minuut.
Ramut met een sublieme pass. Brutel heeft problemen om de bal te vangen. Bimber bereikt de bal nog maar net als eerste. Bimber schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Oszenda rent richting de bal. Twierkowski onderschept slim de pass. Raniszewski is nu in balbezit. Twierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twierkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Kobyłka met een snelle inworp. Makoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutel verovert de bal door een tackle van achteren. Brutel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porajw - Capiatka 1:1

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Bimber de bal onder controle te krijgen. Wyczałkowski is nu in balbezit. Bimber onderschept slim de pass. Bimber haalt uit met een fantastische trap. Orłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porajw - Capiatka 1:2

39e minuut.
Czarnecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oszenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Twierkowski zijn tegenspeler op de grond. Twierkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porajw 56%, Capiatka 44%.
Porajw - Capiatka 1:2

79e minuut.
Boros geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świerczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Twierkowski heeft problemen om de bal te vangen. Twierkowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Brutel onderschept slim de pass. Brutel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Okrzesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramut is nu in balbezit. Ramut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porajw 47%, Capiatka 53%.
Porajw - Capiatka 1:2