Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Vinke Zabrze Kościste Jeżozwierze
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Bądos passt de bal met de wreef. Miazga is nu in balbezit. Miazga probeert naar een medespeler te passen. Frąckowiak is nu in balbezit. Frąckowiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rączka geeft de bal voor. Frąckowiak is nu in balbezit. Frąckowiak passt de bal in één keer door. Bądos rent richting de bal. Bądos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Wałęsa is nu in balbezit. Wałęsa speelt de bal door. Klungelig pakt Kuńdzia de bal. Rathnau rent richting de bal. Rathnau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Radler is nu in balbezit. Radler geeft de bal voor. Jurecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher verovert de bal door een tackle van achteren. Malcher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rączka is nu in balbezit. Malcher verovert de bal door een tackle van achteren. Malcher schiet op doel. Czajka probeert de bal aan de voet te houden. Działo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Szlachta rent richting de bal. Szlachta passt de bal in één keer door. Rathnau is nu in balbezit. Rathnau geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Vinke Zabrze 54%, Kościste Jeżozwierze 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Vinke Zabrze - Kościste Jeżozwierze 0:0

61e minuut.
Jurecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurecki geeft een lange en hoge pass. Lićwinko rent richting de bal. Rathnau is nu in balbezit. Rathnau geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Malcher heeft problemen om de bal te vangen. Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Jurecki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rathnau met de inworp. Radler bereikt de bal nog maar net als eerste. Radler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Vinke Zabrze 53%, Kościste Jeżozwierze 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Vinke Zabrze - Kościste Jeżozwierze 0:0