Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Vinke Zabrze Bieszczadzkie Rysie
Normal Tactiek 532
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 26.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Jackiewicz is nu in balbezit. Jackiewicz passt de bal in één keer door. Tudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudecki draait met de bal, schiet en ... Jurecki probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Vinke Zabrze 59%, Bieszczadzkie Rysie 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Vinke Zabrze - Bieszczadzkie Rysie 0:0

47e minuut.
Malowany geeft de bal voor. Inworp. Sapek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bądos is nu in balbezit. Bądos geeft de bal voor. Cadena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Kuńdzia geeft de bal voor. Cerber kopt de bal weg. Daar is Rączka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bądos is nu in balbezit. Bądos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Vinke Zabrze - Bieszczadzkie Rysie 1:0

63e minuut.
Inworp. Rączka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wałęsa is nu in balbezit. Kurzelewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzelewski haalt uit met een fantastische trap. Działo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Vinke Zabrze - Bieszczadzkie Rysie 1:1

72e minuut.
Kuńdzia kan de bal niet met de borst controleren. Tudecki onderschept slim de pass. Tudecki geeft de bal voor. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Malowany controleert de bal met de borst. Malowany passt de bal met de wreef. Kurzelewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzelewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Czajka de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Mineiro rent richting de bal. Tudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudecki geeft een lange en hoge pass. Kurzelewski is nu in balbezit. Kurzelewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Vinke Zabrze 53%, Bieszczadzkie Rysie 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Vinke Zabrze - Bieszczadzkie Rysie 1:1