Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKS Kadłuby Nacer
Moja Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 18.7
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo probeert naar een medespeler te passen. Fogl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Nacer 1:0

5e minuut.
Çulcuoğlu onderschept slim de pass. Çulcuoğlu geeft een hoge lob. Errea rent richting de bal. Daar is Errea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Errea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fogl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fogl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Nacer 2:0

14e minuut.
Daar is Errea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luxemburgo rent richting de bal. Luxemburgo passt de bal met de wreef. Errea bereikt de bal nog maar net als eerste. Errea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gőz is nu in balbezit. Luxemburgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo probeert naar een medespeler te passen. Errea rent richting de bal. Errea draait met de bal, schiet en ... Piekutowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Noszczyk geeft een lange en hoge pass. Byczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Byczyński passt de bal zonder na te denken. Errea rent richting de bal. Errea schiet op doel. Piekutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Nacer 3:0

22e minuut.
Daar is Errea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grudzień rent richting de bal. Errea onderschept slim de pass. Errea schiet op doel. Noszczyk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tammik geeft een lange en hoge pass. Errea is nu in balbezit. Errea passt de bal zonder na te denken. Fogl rent richting de bal. Fogl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gőz geeft de bal voor. Klungelig pakt Fogl de bal. Errea rent richting de bal. Errea schiet op doel. Piekutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Nacer 4:0

38e minuut.
Soyer geeft een lange en hoge pass. Fogl kopt de bal weg. Grudzień rent richting de bal. Errea verovert de bal door een tackle van achteren. Errea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Byczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynda rent richting de bal. Byczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Byczyński met een sublieme pass. Luxemburgo speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Indrebø rent richting de bal. Indrebø passt de bal in één keer door. Daar is Errea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fogl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Kadłuby 34%, Nacer 66%.
SKS Kadłuby - Nacer 4:0

46e minuut.
Gőz speelt de bal door. Byczyński is nu in balbezit. Byczyński met een sublieme pass. Errea is nu in balbezit. Errea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gőz is nu in balbezit. Luxemburgo met een sublieme pass. Errea is nu in balbezit. Fogl is nu in balbezit. Fogl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Indrebø probeert naar een medespeler te passen. Fogl rent richting de bal. Skrobowski rent richting de bal. Fogl verovert de bal door een tackle van achteren. Fogl geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Nacer 5:0

60e minuut.
Văcaru komt het veld opgelopen. Maciągowski komt het veld opgelopen. Precel komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Fogl rent richting de bal. Fogl passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dynda de bal onder controle te krijgen. Maciągowski rent richting de bal. Maciągowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Nacer 6:0

65e minuut.
Maciągowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gőz rent richting de bal. Gőz probeert naar een medespeler te passen. Fogl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Nacer 7:0

68e minuut.
Skrobowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobowski met een sublieme pass. Daar is Romuzga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maciągowski is nu in balbezit. Maciągowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Văcaru met een sublieme pass. Indrebø is nu in balbezit. Indrebø met een sublieme pass. Fogl rent richting de bal. Fogl geeft de bal voor. Piekutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maciągowski is nu in balbezit. Maciągowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Tammik met een snelle inworp. Indrebø geeft een hoge lob. Byczyński is nu in balbezit. Byczyński probeert naar een medespeler te passen. Maciągowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Nacer 8:0

79e minuut.
Byczyński geeft een hoge lob. Noszczyk controleert de bal met de borst. Maciągowski rent richting de bal. Maciągowski haalt uit met een fantastische trap. Piekutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKS Kadłuby - Nacer 9:0

85e minuut.
Văcaru rent richting de bal. Văcaru passt de bal met de wreef. Noszczyk is nu in balbezit. Maciągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Maciągowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKS Kadłuby 23%, Nacer 77%.
SKS Kadłuby - Nacer 9:0