Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0124
  • Stadion: Porajw Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 1575
Porajw Kościste Jeżozwierze
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Raniszewski onderschept slim de pass. Brutel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brutel passt de bal met de wreef. Daar is Ramut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porajw - Kościste Jeżozwierze 1:0

29e minuut.
Brutel kopt de bal weg. Szlachta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachta passt de bal met de wreef. Malcher is nu in balbezit. Malcher schiet op doel. Orłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porajw - Kościste Jeżozwierze 1:1

39e minuut.
Raniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Raniszewski passt de bal in één keer door. Ramut bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut haalt uit met een fantastische trap. Płaczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pieniacki met een harde bal richting middenveld. Komor kopt de bal weg. Daar is Oszenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radler onderschept slim de pass. Radler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porajw 58%, Kościste Jeżozwierze 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Porajw - Kościste Jeżozwierze 1:1

52e minuut.
Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burzyk met de inworp. Wydra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Boros rent richting de bal. Rathnau begaat een overtreding. Boros raakt geblesseerd tijdens het duel. Raniszewski met een snel genomen vrije trap. Kobyłka probeert de bal met de borst te controleren. Kobyłka haalt uit met een fantastische trap. Płaczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Porajw - Kościste Jeżozwierze 2:1

65e minuut.
Radler geeft de bal voor. Rathnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Malcher draait met de bal, schiet en ... Orłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Porajw - Kościste Jeżozwierze 2:2

73e minuut.
Śnieżek probeert naar een medespeler te passen. Ramut is nu in balbezit. Brutel is nu in balbezit. Brutel haalt uit met een fantastische trap. Płaczkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porajw - Kościste Jeżozwierze 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porajw 57%, Kościste Jeżozwierze 43%.
Porajw - Kościste Jeżozwierze 3:2