Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Porobieni Czosnkiem WKS Baryczanka
Normal Tactiek Tomass0-1vVlig
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 45.6
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen average


2e minuut.
Hermanowski is nu in balbezit. Borubar verovert de bal door een tackle van achteren. Ćwielong is nu in balbezit. Ćwielong geeft een lange en hoge pass. Malkus-Juszczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Teodorczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leczkowski met een snelle inworp. Malkus-Juszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mareczek onderschept slim de pass. Mareczek probeert naar een medespeler te passen. Borubar rent richting de bal. Borubar draait met de bal, schiet en ... Stach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:1

14e minuut.
Boczkowski met een sublieme pass. Karpacz is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk onderschept slim de pass. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. Stach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Murgu passt de bal met de wreef. Daar is Ćwielong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwielong passt de bal in één keer door. Mareczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek schiet op doel. Stach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borubar rent richting de bal. Borubar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:2

17e minuut.
Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk onderschept slim de pass. Malkus-Juszczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Borubar de bal. Borubar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk passt de bal in één keer door. Mareczek met een sublieme pass. Borubar is nu in balbezit. Borubar schiet op doel. Stach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Klungelig pakt Mareczek de bal. Mareczek met een sublieme pass. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Mareczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mareczek passt de bal zonder na te denken. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ... Stach probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Mareczek kopt de bal weg. Malkus-Juszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Gobinet met een sublieme pass. Borubar is nu in balbezit. Borubar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:3

26e minuut.
Mareczek kopt de bal weg. Borubar rent richting de bal. Mareczek met een sublieme pass. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk schiet op doel. Stach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:4

30e minuut.
Borubar verovert de bal door een tackle van achteren. Borubar haalt uit met een fantastische trap. Gorszkow probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leczkowski neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gorszkow controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:5

33e minuut.
Leczkowski kopt de bal weg. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareczek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mareczek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mareczek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Didyk rent richting de bal. Didyk geeft een lange en hoge pass. Teodorczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. Stach bokst de bal weg. Borubar is nu in balbezit. Borubar schiet op doel. Stach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:6

37e minuut.
Judele rent richting de bal. Malkus-Juszczyk onderschept slim de pass. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porobieni Czosnkiem 82%, WKS Baryczanka 18%.
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:6

50e minuut.
Badur speelt de bal door. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leczkowski geeft de bal voor. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Teodorczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Borubar rent richting de bal. Malkus-Juszczyk is nu in balbezit. Malkus-Juszczyk draait met de bal, schiet en ... Stach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borubar is nu in balbezit. Borubar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:7

59e minuut.
Boczkowski is nu in balbezit. Borubar verovert de bal door een tackle van achteren. Borubar passt de bal zonder na te denken. Malkus-Juszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Malkus-Juszczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Leczkowski met een sublieme pass. Malkus-Juszczyk rent richting de bal. Malkus-Juszczyk speelt de bal door. Borubar rent richting de bal. Borubar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:8

64e minuut.
Czarnota rent richting de bal. Ciechacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciechacki geeft een lange en hoge pass. Malkus-Juszczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malkus-Juszczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Malkus-Juszczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chodkiewicz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Didyk rent richting de bal. Didyk geeft de bal voor. Chodkiewicz is nu in balbezit. Chodkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Stach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Boczkowski probeert de bal aan de voet te houden. Leczkowski speelt de bal door. Chodkiewicz rent richting de bal. Chodkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Teodorczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:9

71e minuut.
Chodkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gorszkow kopt de bal weg. Karpacz probeert naar een medespeler te passen. Borubar heeft problemen om de bal te vangen. Borubar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:10

75e minuut.
Gorszkow met een harde bal richting middenveld. Leczkowski rent richting de bal. Leczkowski geeft de bal voor. Chodkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Gorszkow de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:11

80e minuut.
Chodkiewicz speelt de bal door. Hermanowski is nu in balbezit. Borubar onderschept slim de pass. Borubar haalt uit met een fantastische trap. Stach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:12

84e minuut.
Leczkowski passt de bal met de wreef. Ćwielong is nu in balbezit. Ćwielong passt de bal met de wreef. Borubar is nu in balbezit. Borubar geeft een lange en hoge pass. Stach bokst de bal weg. Chodkiewicz is nu in balbezit. Chodkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Porobieni Czosnkiem 74%, WKS Baryczanka 26%.
Porobieni Czosnkiem - WKS Baryczanka 0:13