Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dziad Trans Łódzki Scaltex
Normal Tactiek CZYŻBY
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
4 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 49.2
average Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen average


4e minuut.
Chomiński met een snelle inworp. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyński probeert naar een medespeler te passen. Kościukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Canache trapt de bal weg. Rajz kopt de bal weg. Daar is Rzepa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - Łódzki Scaltex 0:1

8e minuut.
Dyrhaug passt de bal met de wreef. Maculewicz is nu in balbezit. Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Rossi schiet op doel. Bazluk probeert de bal aan de voet te houden. Podobiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Niedzielski probeert naar een medespeler te passen. Roncarati is nu in balbezit. Roncarati passt de bal zonder na te denken. Rossi rent richting de bal. Rossi haalt uit met een fantastische trap. Podobiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi draait met de bal, schiet en ... Paździor speelt de bal door. Dyrhaug heeft problemen om de bal te vangen. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canache met een harde bal richting middenveld. Rajz kopt de bal weg. Dyrhaug heeft problemen om de bal te vangen. Dyrhaug schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bazluk passt de bal zonder na te denken. Aufdermaur is nu in balbezit. Aufdermaur geeft de bal voor. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dziad Trans 79%, Łódzki Scaltex 21%.
Fc Dziad Trans - Łódzki Scaltex 0:1

47e minuut.
Kościukiewicz is nu in balbezit. Kościukiewicz passt de bal met de wreef. Turczyński heeft problemen om de bal te vangen. Turczyński draait met de bal, schiet en ... Canache werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Dziad Trans - Łódzki Scaltex 1:1

49e minuut.
Aufdermaur rent richting de bal. Aufdermaur geeft de bal voor. Klonecki kan de bal niet met de borst controleren. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi schiet op doel. Podobiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Rzepa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szakály met de inworp. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Podobiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - Łódzki Scaltex 1:2

56e minuut.
Koźbiał speelt de bal door. Roncarati is nu in balbezit. Roncarati geeft een lange en hoge pass. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bazluk met een sublieme pass. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyński met een sublieme pass. Kościukiewicz is nu in balbezit. Kościukiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Niedzielski probeert naar een medespeler te passen. Dolny rent richting de bal. Dolny passt de bal in één keer door. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Chomiński de bal. Szakály is nu in balbezit. Szakály passt de bal in één keer door. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Daar is Chomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szakály probeert naar een medespeler te passen. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug schiet op doel. Podobiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rossi kopt de bal weg. Dyrhaug probeert de bal aan de voet te houden. Klonecki rent richting de bal. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dolny is nu in balbezit. Dolny geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dyrhaug de bal onder controle te krijgen. Dyrhaug schiet op doel. Podobiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - Łódzki Scaltex 1:3

84e minuut.
Dyrhaug schiet op doel. Rossi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rossi zal de hoekschop nemen. Dyrhaug springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - Łódzki Scaltex 1:4

88e minuut.
Dolny is nu in balbezit. Dolny passt de bal in één keer door. Dyrhaug heeft problemen om de bal te vangen. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Podobiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - Łódzki Scaltex 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dziad Trans 72%, Łódzki Scaltex 28%.
Fc Dziad Trans - Łódzki Scaltex 1:5