Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dżufta Olsztyn Legion MCMXVI
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Zwierzak heeft problemen om de bal te vangen. Bożej rent richting de bal. Zwierzak onderschept slim de pass. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Szablewski speelt de bal door. Grygoruk is nu in balbezit. Łopatowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Łopatowicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżufta Olsztyn 58%, Legion MCMXVI 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dżufta Olsztyn - Legion MCMXVI 0:0

48e minuut.
Daar is Rębacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rębacz geeft een lange en hoge pass. Bożej is nu in balbezit. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżufta Olsztyn - Legion MCMXVI 1:0

52e minuut.
Bożej rent richting de bal. Zwierzak onderschept slim de pass. Korczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korczyński krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński passt de bal in één keer door. Bożej rent richting de bal. Łoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szablewski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Boczkowski de bal. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Wziątka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Wypych kopt de bal weg. Grygoruk rent richting de bal. Grygoruk passt de bal in één keer door. Komor rent richting de bal. Komor geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wziątka is nu in balbezit. Korczyński onderschept slim de pass. Korczyński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Łoziński de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżufta Olsztyn - Legion MCMXVI 2:0

88e minuut.
Boczkowski rent richting de bal. Boczkowski draait met de bal, schiet en ... Wziątka heeft problemen om de bal te vangen. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżufta Olsztyn - Legion MCMXVI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżufta Olsztyn 37%, Legion MCMXVI 63%.
Dżufta Olsztyn - Legion MCMXVI 3:0