Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dziad Trans FC Phoenix
Normal Tactiek Nowa
43% Balbezit 57%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
23.8 gemiddelde waardering 44.8
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Chomiński is nu in balbezit. Osjeku verovert de bal door een tackle van achteren. Osjeku passt de bal in één keer door. Venera is nu in balbezit. Venera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Chomiński is nu in balbezit. Rajt verovert de bal door een tackle van achteren. Rajt geeft een lange en hoge pass. Venera rent richting de bal. Venera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaudio met een snelle inworp. Hinostroza speelt de bal door. Chamrada is nu in balbezit. Chamrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rzepa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Osjeku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hinostroza geeft een lange en hoge pass. Chamrada maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Podobiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Venera is nu in balbezit. Venera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - FC Phoenix 0:1

10e minuut.
Ezer geeft een hoge lob. Inworp. Chomiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turczyński rent richting de bal. Turczyński schiet op doel. Sentubery kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Momo geeft een lange en hoge pass. Osjeku rent richting de bal. Osjeku speelt de bal door. Venera is nu in balbezit. Venera haalt uit met een fantastische trap. Podobiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Rajt rent richting de bal. Turczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rajt is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rajt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Venera kopt de bal weg. Paździor probeert de bal aan de voet te houden. Chamrada rent richting de bal. Chamrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Kościukiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajt rent richting de bal. Rajt probeert naar een medespeler te passen. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Venera de bal. Venera haalt uit met een fantastische trap. Podobiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Osjeku met een snelle inworp. Klungelig pakt Rajt de bal. Rajt passt de bal met de wreef. Venera heeft problemen om de bal te vangen. Venera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Osjeku speelt de bal door. Chamrada rent richting de bal. Chamrada passt de bal zonder na te denken. Venera is nu in balbezit. Venera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hinostroza speelt de bal door. Venera rent richting de bal. Chamrada rent richting de bal. Chamrada haalt uit met een fantastische trap. Podobiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - FC Phoenix 0:2

30e minuut.
Gaudio rent richting de bal. Gaudio met een sublieme pass. Chamrada is nu in balbezit. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - FC Phoenix 0:3

39e minuut.
Klonecki rent richting de bal. Klonecki met een sublieme pass. Korczewski is nu in balbezit. Venera onderschept slim de pass. Venera haalt uit met een fantastische trap. Podobiński bokst de bal weg.

42e minuut.
Rajt geeft de bal voor. Gaudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudio passt de bal met de wreef. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - FC Phoenix 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dziad Trans 74%, FC Phoenix 26%.
Fc Dziad Trans - FC Phoenix 0:4

50e minuut.
Osjeku geeft een lange en hoge pass. Daar is Paździor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamrada rent richting de bal. Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza draait met de bal, schiet en ... Podobiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - FC Phoenix 0:5

51e minuut.
Hinostroza rent richting de bal. Hinostroza passt de bal met de wreef. Chamrada is nu in balbezit. Chamrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - FC Phoenix 0:6

57e minuut.
Hinostroza heeft problemen om de bal te vangen. Hinostroza schiet op doel. Paździor probeert de bal aan de voet te houden. Chamrada rent richting de bal. Chamrada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rajt speelt de bal door. Daar is Hinostroza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinostroza met een sublieme pass. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Kopytko geeft een lange en hoge pass. Gaudio rent richting de bal. Gaudio passt de bal in één keer door. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste. Venera haalt uit met een fantastische trap. Podobiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chamrada rent richting de bal. Chamrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - FC Phoenix 0:7

80e minuut.
Gaudio passt de bal met de wreef. Venera is nu in balbezit. Rzepa is nu in balbezit. Venera onderschept slim de pass. Venera haalt uit met een fantastische trap. Podobiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Wewiórski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaudio met een snelle inworp. Chamrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamrada geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Venera bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - FC Phoenix 0:8

84e minuut.
Gaudio kopt de bal weg. Chamrada heeft problemen om de bal te vangen. Chamrada passt de bal met de wreef. Venera rent richting de bal. Venera draait met de bal, schiet en ... Podobiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Venera heeft problemen om de bal te vangen. Rzepa is nu in balbezit. Venera onderschept slim de pass. Venera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - FC Phoenix 0:9

90e minuut.
Chamrada draait met de bal, schiet en ... Paździor probeert de bal aan de voet te houden. Venera rent richting de bal. Venera draait met de bal, schiet en ... Podobiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dziad Trans - FC Phoenix 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dziad Trans 76%, FC Phoenix 24%.
Fc Dziad Trans - FC Phoenix 0:10