Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Łódź Łódzki Scaltex
Normal Tactiek CZYŻBY
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 44.1
waardeloos Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Dolny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajz passt de bal zonder na te denken. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Szakály probeert naar een medespeler te passen. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki geeft de bal voor. Chiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiniewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Niedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielski geeft de bal voor. Rossi is nu in balbezit. Rossi draait met de bal, schiet en ... Śmiechowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Łódź - Łódzki Scaltex 0:1

23e minuut.
Domuś geeft een lange en hoge pass. Niedzielski kopt de bal weg. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiniewicz rent richting de bal. Chiniewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Canache met een harde bal richting middenveld. Roncarati kopt de bal weg. Daar is Kułyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossi is nu in balbezit. Rossi schiet op doel. Śmiechowicz bokst de bal weg.

27e minuut.
Śmiechowicz trapt de bal weg. Dolny kopt de bal weg. Daar is Domuś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Łódź - Łódzki Scaltex 0:2

34e minuut.
Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Rossi passt de bal in één keer door. Dolny met een sublieme pass. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Śmiechowicz bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rossi neemt de hoekschop. Śmiechowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Szakály speelt de bal door. Rajz rent richting de bal. Rajz geeft een hoge lob. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Roncarati heeft problemen om de bal te vangen. Roncarati passt de bal in één keer door. Forycki is nu in balbezit. Dyrhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rupiński heeft problemen om de bal te vangen. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug schiet op doel. Śmiechowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Łódź 69%, Łódzki Scaltex 31%.
Start Łódź - Łódzki Scaltex 0:2

47e minuut.
Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał geeft een lange en hoge pass. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Łódź - Łódzki Scaltex 0:3

48e minuut.
Dworski is nu in balbezit. Dyrhaug onderschept slim de pass. Dyrhaug schiet op doel. Domuś kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Dworski kopt de bal weg. Kułyk probeert naar een medespeler te passen. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Śmiechowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Łódź - Łódzki Scaltex 0:4

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Śmiechowicz trapt de bal weg. Roncarati kopt de bal weg. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Śmiechowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Łódź - Łódzki Scaltex 0:5

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rossi zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Rupiński de bal. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Śmiechowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Szakály heeft problemen om de bal te vangen. Szakály met een sublieme pass. Klungelig pakt Forycki de bal. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Śmiechowicz met een harde bal richting middenveld. Roncarati kopt de bal weg. Klungelig pakt Forycki de bal. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Śmiechowicz trapt de bal weg van het doel. Roncarati kopt de bal weg. Daar is Dyrhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrhaug schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Rossi passt de bal met de wreef. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Rupiński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Kułyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kułyk passt de bal met de wreef. Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncarati bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncarati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Łódź - Łódzki Scaltex 0:6

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szakály met een snelle inworp. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Śmiechowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Łódź - Łódzki Scaltex 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Łódź 65%, Łódzki Scaltex 35%.
Start Łódź - Łódzki Scaltex 0:7