Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falubaz Zielona Góra TJ Sokol Ondřejov `B`
Normal Tactiek number 1
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 33.1
poor Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
González probeert de bal met de borst te controleren. González probeert naar een medespeler te passen. Doroftei is nu in balbezit. Klungelig pakt Doroftei de bal. Doroftei draait met de bal, schiet en ... Biesiada bokst de bal weg. Madrid heeft problemen om de bal te vangen. Madrid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falubaz Zielona Góra - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:1

4e minuut.
Boury geeft een lange en hoge pass. Machowski met een sublieme pass. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falubaz Zielona Góra - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:2

6e minuut.
Madrid rent richting de bal. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid verovert de bal door een tackle van achteren. Madrid schiet op doel. Biesiada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falubaz Zielona Góra - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:3

7e minuut.
Szwarczewski probeert naar een medespeler te passen. Migacz is nu in balbezit. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Emczyński onderschept slim de pass. Emczyński passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boury neemt de hoekschop. Doroftei maakt een snoekduik en kopt de bal. Biesiada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Biesiada met een sublieme pass. Feliksiak kopt de bal weg. Szwarczewski controleert de bal met de borst. Doroftei rent richting de bal. Doroftei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kosynier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González rent richting de bal. González probeert naar een medespeler te passen. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Muciek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kosynier rent richting de bal. Kosynier passt de bal in één keer door. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Migacz geeft een lange en hoge pass. Kolb bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolb geeft een hoge lob. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falubaz Zielona Góra - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:4

31e minuut.
Madrid is nu in balbezit. Kruk rent richting de bal. Madrid onderschept slim de pass. Madrid haalt uit met een fantastische trap. Biesiada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Feliksiak rent richting de bal. Kosynier rent richting de bal. Kosynier passt de bal met de wreef. Madrid bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrid schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Madrid is nu in balbezit. Kosynier rent richting de bal. Kosynier speelt de bal door. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falubaz Zielona Góra - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:5

37e minuut.
González probeert naar een medespeler te passen. Boury bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury passt de bal zonder na te denken. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falubaz Zielona Góra - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falubaz Zielona Góra 72%, TJ Sokol Ondřejov `B` 28%.
Falubaz Zielona Góra - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:6

49e minuut.
Doroftei rent richting de bal. Marciniak rent richting de bal. Doroftei onderschept slim de pass. Doroftei schiet op doel. Biesiada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Emczyński speelt de bal door. Feliksiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Doroftei de bal. Doroftei draait met de bal, schiet en ... Biesiada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falubaz Zielona Góra - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:7

60e minuut.
Boury kopt de bal weg. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. González probeert naar een medespeler te passen. Madrid rent richting de bal. Madrid schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Akçakale komt het veld opgelopen. Biesiada trapt de bal weg. Madrid is nu in balbezit. Machowski begaat een overtreding. Madrid raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Madrid kan niet meer verder spelen. Ściuk komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kosynier met de inworp. González rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Szwarczewski ... Strafschop! González is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Doroftei neemt de penalty, wat een uithaal! Biesiada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falubaz Zielona Góra - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:8

65e minuut.
Ryłko komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bernáth rent richting de bal. Bernáth geeft een hoge lob. Daar is Ściuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei schiet op doel. Biesiada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Migacz rent richting de bal. Kosynier onderschept slim de pass. Kosynier probeert naar een medespeler te passen. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falubaz Zielona Góra - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:9

72e minuut.
Kosynier onderschept slim de pass. Kosynier passt de bal in één keer door. González probeert naar een medespeler te passen. Doroftei rent richting de bal. Doroftei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kosynier passt de bal zonder na te denken. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei passt de bal zonder na te denken. Ściuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ściuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falubaz Zielona Góra - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:10

81e minuut.
González passt de bal zonder na te denken. Kosynier rent richting de bal. Kosynier passt de bal met de wreef. Doroftei rent richting de bal. Doroftei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Kosynier geeft de bal voor. Ściuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Machowski. Machowski krijgt een gele kaart. Ściuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maszudziński komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sobieniecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Feliksiak de bal. Feliksiak passt de bal met de wreef. Ściuk is nu in balbezit. Ściuk schiet op doel. Biesiada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falubaz Zielona Góra 84%, TJ Sokol Ondřejov `B` 16%.
Falubaz Zielona Góra - TJ Sokol Ondřejov `B` 0:10