Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łódzki Scaltex Legion MCMXVI
CZYŻBY Tactiek 433
64% Balbezit 36%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 20.5
very good Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen weak


7e minuut.
Roncarati passt de bal zonder na te denken. Głuszczyk is nu in balbezit. Głuszczyk met een sublieme pass. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - Legion MCMXVI 1:0

10e minuut.
Dyrhaug passt de bal in één keer door. Roncarati bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncarati passt de bal in één keer door. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Koźbiał geeft de bal voor. Hacıoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Wziątka de bal. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - Legion MCMXVI 2:0

19e minuut.
Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hacıoğlu de bal. Hacıoğlu passt de bal zonder na te denken. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dyrhaug geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ... Kloss kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wziątka kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Wziątka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dolny is nu in balbezit. Dolny passt de bal met de wreef. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dyrhaug passt de bal met de wreef. Roncarati is nu in balbezit. Roncarati probeert naar een medespeler te passen. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - Legion MCMXVI 3:0

29e minuut.
Wichowski passt de bal in één keer door. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu passt de bal in één keer door. Dyrhaug rent richting de bal. Dyrhaug schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Rajz passt de bal zonder na te denken. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug passt de bal zonder na te denken. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dolny verovert de bal door een tackle van achteren. Dolny met een sublieme pass. Głuszczyk rent richting de bal. Dyrhaug onderschept slim de pass. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Hacıoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Zwierzak de bal. Dyrhaug met een sublieme pass. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ... Kloss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Niedzielski met een sublieme pass. Klungelig pakt Hacıoğlu de bal. Hacıoğlu met een sublieme pass. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Szakály geeft de bal voor. Daar is Dyrhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrhaug met een sublieme pass. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rajz is nu in balbezit. Rajz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Łopatowicz de bal onder controle te krijgen. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - Legion MCMXVI 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzki Scaltex 17%, Legion MCMXVI 83%.
Łódzki Scaltex - Legion MCMXVI 4:0

51e minuut.
Inworp. Szakály zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roncarati speelt de bal door. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Roncarati rent richting de bal. Roncarati passt de bal in één keer door. Rajz speelt de bal door. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Koźbiał met een sublieme pass. Dolny met een sublieme pass. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Kloss werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - Legion MCMXVI 5:0

59e minuut.
Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncarati onderschept slim de pass. Roncarati passt de bal zonder na te denken. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Rajz speelt de bal door. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu speelt de bal door. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - Legion MCMXVI 6:0

67e minuut.
Dyduch is nu in balbezit. Dyduch passt de bal zonder na te denken. Głuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kloss met een harde bal richting middenveld. Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hacıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - Legion MCMXVI 7:0

76e minuut.
Szakály passt de bal met de wreef. Wichowski rent richting de bal. Dolny verovert de bal door een tackle van achteren. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Roncarati speelt de bal door. Kloss met een sublieme pass. Dolny kopt de bal weg. Hacıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - Legion MCMXVI 8:0

84e minuut.
Niedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielski passt de bal zonder na te denken. Rajz probeert naar een medespeler te passen. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Roncarati kopt de bal weg. Hacıoğlu rent richting de bal. Dyrhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrhaug schiet op doel. Kloss maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - Legion MCMXVI 9:0

86e minuut.
Senderowski speelt de bal door. Daar is Dyduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łódzki Scaltex - Legion MCMXVI 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łódzki Scaltex 26%, Legion MCMXVI 74%.
Łódzki Scaltex - Legion MCMXVI 10:0