Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Yelonki United Zbrukane Topory
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Klungelig pakt Frakiewicz de bal. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dolecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dolecki passt de bal met de wreef. Tomczyk is nu in balbezit. Tomczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wąsowicz rent richting de bal. Wąsowicz passt de bal in één keer door. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wróbel de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yelonki United - Zbrukane Topory 1:0

14e minuut.
Tomczyk onderschept slim de pass. Tomczyk passt de bal zonder na te denken. Semenowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charciarek is nu in balbezit. Charciarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Frakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Semenowicz is nu in balbezit. Semenowicz passt de bal met de wreef. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wons rent richting de bal. Wons probeert naar een medespeler te passen. Trojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Tomczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wąsowicz onderschept slim de pass. Dolecki rent richting de bal. Dolecki geeft een lange en hoge pass. Wons rent richting de bal. Wons passt de bal met de wreef. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Kabut bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons verovert de bal door een tackle van achteren. Wons met een sublieme pass. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ziemiańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiańczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Podlaski met een snelle inworp. Krokowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Trojan trapt de bal weg van het doel. Semenowicz kopt de bal weg. Kieslich rent richting de bal. Dolecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dolecki draait met de bal, schiet en ... Kindera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yelonki United - Zbrukane Topory 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yelonki United 37%, Zbrukane Topory 63%.
FC Yelonki United - Zbrukane Topory 2:0

56e minuut.
Ziemiańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Latała. Latała krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Charciarek heeft problemen om de bal te vangen. Zechlin rent richting de bal. Odzimkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zechlin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krokowicz neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Frakiewicz geeft de bal voor. Ziemiańczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Latała de bal. Charciarek is nu in balbezit. Charciarek schiet op doel. Okuniewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Yelonki United - Zbrukane Topory 2:1

64e minuut.
Bugalski is nu in balbezit. Bugalski passt de bal met de wreef. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomczyk haalt uit met een fantastische trap. Kindera bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Zechlin is nu in balbezit. Nahajło verovert de bal door een tackle van achteren. Nahajło geeft de bal voor. Kałuski rent richting de bal. Kałuski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Yelonki United 53%, Zbrukane Topory 47%.
FC Yelonki United - Zbrukane Topory 2:1