Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Głębokie gks obiboki
Normal Tactiek ryryryry
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 7.5
weak Schieten tragic
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Swenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Szołtysik verovert de bal door een tackle van achteren. Mącik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szołtysik is nu in balbezit. Szołtysik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Swenson onderschept slim de pass. Szołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Swenson verovert de bal door een tackle van achteren. Swenson geeft een hoge lob. Brunstad kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Wołucki geeft een lange en hoge pass. Korwin probeert de bal aan de voet te houden. Palomé kopt de bal weg. Brunstad rent richting de bal. Brunstad schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalchak trapt de bal weg. Klungelig pakt Rożek de bal. Mącik rent richting de bal. Mącik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Głębokie 44%, gks obiboki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Głębokie - gks obiboki 0:0

58e minuut.
van Baarle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Palomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomé passt de bal met de wreef. Brunstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunstad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wołucki speelt de bal door. Anghelache heeft problemen om de bal te vangen. Anghelache geeft een hoge lob. Brunstad rent richting de bal. Brunstad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Plizga speelt de bal door. Kurczak is nu in balbezit. Kurczak geeft een hoge lob. Szołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szołtysik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Viirna geeft een hoge lob. Korwin kopt de bal weg. Rożek probeert de bal aan de voet te houden. Brunstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Głębokie - gks obiboki 0:1

85e minuut.
Korwin verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin passt de bal zonder na te denken. Brunstad is nu in balbezit. Brunstad schiet op doel. Szkudelski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Głębokie - gks obiboki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Głębokie 61%, gks obiboki 39%.
KS Głębokie - gks obiboki 0:2