Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legion MCMXVI Fc Dziad Trans
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 24.4
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Maciągowski rent richting de bal. Bazluk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maciągowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maciągowski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Klonecki de bal. Senderowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderowski draait met de bal, schiet en ... Podobiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Oleszak kopt de bal weg. Daar is Dyduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klonecki rent richting de bal. Dyduch onderschept slim de pass. Dyduch geeft een hoge lob. Podobiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Wichowski verovert de bal door een tackle van achteren. Turczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Turczyński geeft de bal voor. Kościukiewicz is nu in balbezit. Kościukiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chomiński is nu in balbezit. Chomiński passt de bal zonder na te denken. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyński schiet op doel. Kloss werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion MCMXVI - Fc Dziad Trans 0:1

21e minuut.
Kościukiewicz is nu in balbezit. Oleszak is nu in balbezit. Kościukiewicz rent richting de bal. Turczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Turczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kościukiewicz onderschept slim de pass. Zwierzak onderschept slim de pass. Zwierzak passt de bal zonder na te denken. Turczyński rent richting de bal. Turczyński schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion MCMXVI - Fc Dziad Trans 0:2

27e minuut.
Turczyński speelt de bal door. Zwierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz begaat een overtreding. Kościukiewicz krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bazluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz onderschept slim de pass. Łopatowicz passt de bal met de wreef. Senderowski rent richting de bal. Senderowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dyduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch geeft een lange en hoge pass. Daar is Łopatowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion MCMXVI - Fc Dziad Trans 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion MCMXVI 51%, Fc Dziad Trans 49%.
Legion MCMXVI - Fc Dziad Trans 1:2

50e minuut.
Wichowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łopatowicz kopt de bal weg. Zwierzak probeert de bal met de borst te controleren. Senderowski is nu in balbezit. Senderowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legion MCMXVI - Fc Dziad Trans 2:2

63e minuut.
Chomiński is nu in balbezit. Oleszak is nu in balbezit. Oleszak geeft een hoge lob. Turczyński rent richting de bal. Turczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Bazluk kopt de bal weg. Wichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichowski passt de bal in één keer door. Senderowski is nu in balbezit. Senderowski schiet op doel. Podobiński bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wziątka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kościukiewicz probeert naar een medespeler te passen. Turczyński is nu in balbezit. Turczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz heeft problemen om de bal te vangen. Maculewicz met een sublieme pass. Kościukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Legion MCMXVI - Fc Dziad Trans 2:3

83e minuut.
Paździor is nu in balbezit. Bazluk is nu in balbezit. Bazluk geeft een lange en hoge pass. Kościukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościukiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klonecki kopt de bal weg. Wziątka rent richting de bal. Turczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turczyński krijgt een gele kaart. Wziątka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wziątka kan niet meer verder spelen. Płomyk komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Daar is Kościukiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turczyński rent richting de bal. Kościukiewicz is nu in balbezit. Turczyński is nu in balbezit. Turczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legion MCMXVI 52%, Fc Dziad Trans 48%.
Legion MCMXVI - Fc Dziad Trans 2:3