Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dżufta Olsztyn Huragan Pruszcz Gdanski
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Ignasiak speelt de bal door. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Korczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Komor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Grygoruk de bal. Grygoruk passt de bal zonder na te denken. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Korczyński kopt de bal weg. Bożej rent richting de bal. Korczyński rent richting de bal. Korczyński schiet op doel. Cubała probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kieras bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedynak onderschept slim de pass. Jedynak passt de bal zonder na te denken. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Śmielak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżufta Olsztyn 46%, Huragan Pruszcz Gdanski 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dżufta Olsztyn - Huragan Pruszcz Gdanski 0:0

49e minuut.
Woźny passt de bal zonder na te denken. Kryszak speelt de bal door. Serek rent richting de bal. Wewiórski verovert de bal door een tackle van achteren. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Śmielak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wewiórski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jedynak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski schiet op doel. Śmielak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżufta Olsztyn - Huragan Pruszcz Gdanski 0:1

64e minuut.
Woźny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wypych bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk is nu in balbezit. Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

71e minuut.
Woźny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kryszak is nu in balbezit. Kryszak speelt de bal door. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżufta Olsztyn - Huragan Pruszcz Gdanski 0:2

79e minuut.
Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygoruk rent richting de bal. Grygoruk probeert naar een medespeler te passen. Korczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dżufta Olsztyn - Huragan Pruszcz Gdanski 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dżufta Olsztyn 66%, Huragan Pruszcz Gdanski 34%.
Dżufta Olsztyn - Huragan Pruszcz Gdanski 1:2