Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Polska GKS Victoria Jaworzno
Normal Tactiek 442
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Popiołek verovert de bal door een tackle van achteren. Popiołek geeft de bal voor. Daar is Gierczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biskupski rent richting de bal. Biskupski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Polska - GKS Victoria Jaworzno 1:0

25e minuut.
Kufieta met een sublieme pass. Czwakiel rent richting de bal. Czwakiel met een sublieme pass. Kuprijańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuprijańczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Czwakiel rent richting de bal. Watral probeert naar een medespeler te passen. Czwakiel rent richting de bal. Czwakiel schiet op doel. Buba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Klungelig pakt Śmiechowicz de bal. Śmiechowicz speelt de bal door. Klungelig pakt Mitruś de bal. Fornalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornalak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Polska 50%, GKS Victoria Jaworzno 50%.
Dynamo Polska - GKS Victoria Jaworzno 1:0

46e minuut.
Watral onderschept slim de pass. Watral met een sublieme pass. Barański is nu in balbezit. Czwakiel is nu in balbezit. Czwakiel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Chalcarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kufieta. Chalcarz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Watral zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zelkowski kopt de bal weg. Dylewski probeert de bal aan de voet te houden. Śmiechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiechowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kufieta passt de bal met de wreef. Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Czwakiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czwakiel krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Daar is Dorosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalcarz is nu in balbezit. Chalcarz passt de bal in één keer door. Śmiechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiechowicz draait met de bal, schiet en ... Wieliczko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Polska 62%, GKS Victoria Jaworzno 38%.
Dynamo Polska - GKS Victoria Jaworzno 1:0