Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maślak Team Toruń ŁKS Mistrz Łódź
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Gronowski rent richting de bal. Gronowski geeft een hoge lob. Macharski heeft problemen om de bal te vangen. Sikiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikiewicz schiet op doel. Frankowski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Jełowicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pabina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerniec. Czerniec krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ciepichał passt de bal met de wreef. Suszczyk rent richting de bal. Suszczyk probeert naar een medespeler te passen. Zwolski rent richting de bal. Zwolski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suszczyk onderschept slim de pass. Jaroń is nu in balbezit. Suszczyk onderschept slim de pass. Suszczyk draait met de bal, schiet en ... Branecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zwolski rent richting de bal. Zwolski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maślak Team Toruń - ŁKS Mistrz Łódź 1:0

44e minuut.
Cieślarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ujazdowski is nu in balbezit. Ujazdowski speelt de bal door. Sikiewicz rent richting de bal. Sikiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maślak Team Toruń 66%, ŁKS Mistrz Łódź 34%.
Maślak Team Toruń - ŁKS Mistrz Łódź 1:0

49e minuut.
Jedliński speelt de bal door. Ciepichał is nu in balbezit. Ciepichał speelt de bal door. Zwolski is nu in balbezit. Zwolski schiet op doel. Branecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Maślak Team Toruń - ŁKS Mistrz Łódź 2:0

66e minuut.
Suszczyk probeert naar een medespeler te passen. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwolski onderschept slim de pass. Zwolski schiet op doel. Branecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maślak Team Toruń - ŁKS Mistrz Łódź 3:0

75e minuut.
Jełowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jełowicki met een sublieme pass. Jaroń rent richting de bal. Zwolski rent richting de bal. Zwolski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Wardencki onderschept slim de pass. Wardencki speelt de bal door. Sikiewicz rent richting de bal. Czerniec is nu in balbezit. Czerniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sikiewicz draait met de bal, schiet en ... Frankowski speelt de bal door. Pielesiak kopt de bal weg. Czerniec is nu in balbezit. Czerniec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Zwolski passt de bal zonder na te denken. Suszczyk is nu in balbezit. Jaroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Suszczyk onderschept slim de pass. Suszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maślak Team Toruń 47%, ŁKS Mistrz Łódź 53%.
Maślak Team Toruń - ŁKS Mistrz Łódź 3:0