Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hektonators FC Ronal Wrocław
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Wieszczycki passt de bal met de wreef. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałkarz geeft een lange en hoge pass. Czajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czajkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dzieszuk heeft problemen om de bal te vangen. Zdyb is nu in balbezit. Zdyb probeert naar een medespeler te passen. Czajkowski rent richting de bal. Czajkowski schiet op doel. Bagietas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Jasionowski probeert naar een medespeler te passen. Potasznik speelt de bal door. Gawinecki heeft problemen om de bal te vangen. Grocholski is nu in balbezit. Grocholski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Balcerowicz is nu in balbezit. Bloduch onderschept slim de pass. Pobłocki is nu in balbezit. Bloduch verovert de bal door een tackle van achteren. Bloduch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Matysek is nu in balbezit. Grocholski onderschept slim de pass. Grocholski probeert naar een medespeler te passen. Czajkowski is nu in balbezit. Czajkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pobłocki is nu in balbezit. Bloduch verovert de bal door een tackle van achteren. Bloduch passt de bal zonder na te denken. Kaniewski is nu in balbezit. Kaniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gradkowski met een harde bal richting middenveld. Potasznik kopt de bal weg. Gradkowski probeert de bal aan de voet te houden. Bloduch is nu in balbezit. Bloduch draait met de bal, schiet en ... Bronner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hektonators 58%, FC Ronal Wrocław 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hektonators - FC Ronal Wrocław 0:0

54e minuut.
Matysek kopt de bal weg. Polanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanowski geeft een lange en hoge pass. Gawinecki heeft problemen om de bal te vangen. Czajkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jasionowski neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daroch is nu in balbezit. Wałkarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasznik rent richting de bal. Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Szaranowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wieszczycki. Szaranowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Polanowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Czajkowski controleert de bal met de borst. Czajkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wałkarz verovert de bal door een tackle van achteren. Wałkarz probeert naar een medespeler te passen. Czajkowski rent richting de bal. Czajkowski draait met de bal, schiet en ... Bagietas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hektonators - FC Ronal Wrocław 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hektonators 50%, FC Ronal Wrocław 50%.
Hektonators - FC Ronal Wrocław 0:1