Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:02
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0126
  • Stadion: KS AKUS Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1693
KS AKUS Dynamo Polska
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten weak
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Czwakiel onderschept slim de pass. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hełminiak probeert naar een medespeler te passen. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Czerwiec passt de bal in één keer door. Jałbrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałbrzyk met een sublieme pass. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS AKUS - Dynamo Polska 1:0

40e minuut.
Doeltrap. Wieliczko trapt de bal weg. Czwakiel kopt de bal weg. Kuprijańczyk rent richting de bal. Kuprijańczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wieliczko met een harde bal richting middenveld. Czwakiel rent richting de bal. Pruśniewski begaat een overtreding. Pruśniewski krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Jałbrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Trusiak heeft problemen om de bal te vangen. Jałbrzyk rent richting de bal. Jałbrzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS AKUS - Dynamo Polska 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS AKUS 39%, Dynamo Polska 61%.
KS AKUS - Dynamo Polska 2:0

46e minuut.
Daar is Dorosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorosz probeert naar een medespeler te passen. Zelkowski is nu in balbezit. Trusiak rent richting de bal. Trusiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS AKUS - Dynamo Polska 3:0

56e minuut.
Kufieta geeft een hoge lob. Inworp. Jałbrzyk met een snelle inworp. Sadek is nu in balbezit. Sadek geeft een lange en hoge pass. Paal! Wieliczko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Czerwiec geeft de bal voor. Zelkowski rent richting de bal. Trusiak verovert de bal door een tackle van achteren. Trusiak schiet op doel. Wieliczko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS AKUS - Dynamo Polska 4:0

73e minuut.
Czerwiec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sęk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czwakiel is nu in balbezit. Czwakiel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Daar is Sęk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sęk. Sęk krijgt een gele kaart. Czerwiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hełminiak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Zelkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trusiak is nu in balbezit. Trusiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Daar is Dorosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadek is nu in balbezit. Dorosz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dorosz krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Sadek verovert de bal door een tackle van achteren. Sadek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Trusiak de bal. Sadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS AKUS 40%, Dynamo Polska 60%.
KS AKUS - Dynamo Polska 4:0