Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Kraków ŁKS Mistrz Łódź
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


22e minuut.
Ujazdowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pielesiak controleert de bal met de borst. Kieliński begaat een overtreding. Kieliński krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klungelig pakt Szczypiński de bal. Jaroń rent richting de bal. Szczypiński onderschept slim de pass. Szczypiński schiet op doel. Branecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Kraków 58%, ŁKS Mistrz Łódź 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Kraków - ŁKS Mistrz Łódź 0:0

51e minuut.
Nicpoń geeft een hoge lob. Inworp. Kłusek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czerniec rent richting de bal. Czerniec schiet op doel. Ciupik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Kraków - ŁKS Mistrz Łódź 0:1

76e minuut.
Stach met een sublieme pass. Inworp. Pielesiak met een snelle inworp. Kłusek is nu in balbezit. Kłusek geeft een lange en hoge pass. Ciupik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kieliński probeert naar een medespeler te passen. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiński onderschept slim de pass. Szczypiński draait met de bal, schiet en ... Jaroń probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Kraków 53%, ŁKS Mistrz Łódź 47%.
Red Bull Kraków - ŁKS Mistrz Łódź 0:1