Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hektonators Fc Źli
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 25.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Potasznik passt de bal in één keer door. Daroch is nu in balbezit. Wlazłowski onderschept slim de pass. Waz is nu in balbezit. Waz geeft een lange en hoge pass. Bagietas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mąkosza is nu in balbezit. Mąkosza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hektonators - Fc Źli 0:1

5e minuut.
Wieszczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Wlazłowski zijn tegenspeler op de grond. Wieszczycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potasznik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Orliński heeft problemen om de bal te vangen. Bloduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hektonators - Fc Źli 1:1

13e minuut.
Matysek met een sublieme pass. Kaniewski heeft problemen om de bal te vangen. Bloduch rent richting de bal. Kaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wlazłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlazłowski geeft een lange en hoge pass. Gołysz probeert de bal aan de voet te houden. Mąkosza is nu in balbezit. Mąkosza schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Waz is nu in balbezit. Potasznik rent richting de bal. Waz onderschept slim de pass. Waz draait met de bal, schiet en ... Bagietas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hektonators - Fc Źli 1:2

33e minuut.
Mąkosza is nu in balbezit. Potasznik begaat een overtreding. Mąkosza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karamon met een snel genomen vrije trap. Mąkosza probeert de bal met de borst te controleren. Matysek is nu in balbezit. Mąkosza verovert de bal door een tackle van achteren. Mąkosza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hektonators 68%, Fc Źli 32%.
Hektonators - Fc Źli 1:2

48e minuut.
Bloduch passt de bal in één keer door. Dzieszuk rent richting de bal. Dzieszuk passt de bal in één keer door. Daar is Wieszczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieszczycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hektonators - Fc Źli 2:2

59e minuut.
Matysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karamon verovert de bal door een tackle van achteren. Karamon met een sublieme pass. Waz is nu in balbezit. Waz draait met de bal, schiet en ... Bagietas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Cyra trapt de bal weg van het doel. Matysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matysek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bloduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bloduch haalt uit met een fantastische trap. Cyra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Potasznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasznik speelt de bal door. Doliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hektonators - Fc Źli 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hektonators 60%, Fc Źli 40%.
Hektonators - Fc Źli 3:2