Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sky Monsters FC Real Ko2ik
hidden_unhidden Tactiek 424
61% Balbezit 39%
58% Spel op eigen helft 42%
22 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 29
excellent Schieten average
good Passen poor
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Klungelig pakt Czępiński de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palas met een snelle inworp. Daar is Grzonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap. Bruzda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bruzda trapt de bal weg van het doel. Bojaruniec kopt de bal weg. Dusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ulmanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grzonkowski de bal. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu draait met de bal, schiet en ... Bruzda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - FC Real Ko2ik 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Monsters 71%, FC Real Ko2ik 29%.
Sky Monsters - FC Real Ko2ik 1:0

46e minuut.
Sfouggaras komt het veld opgelopen.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buczek met de inworp. Bojaruniec speelt de bal door. Szewc is nu in balbezit. Szewc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sky Monsters - FC Real Ko2ik 1:1

52e minuut.
Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tracz onderschept slim de pass. Tracz geeft de bal voor. Tornaría rent richting de bal. Tornaría haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tornaría kopt de bal weg. Paziowski rent richting de bal. Paziowski passt de bal in één keer door. Szewc rent richting de bal. Szewc haalt uit met een fantastische trap. Conrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ulmanu kopt de bal weg. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Paziowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornaría verovert de bal door een tackle van achteren. Tornaría speelt de bal door. Grzonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Ulmanu rent richting de bal. Pasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmanu schiet op doel. Bruzda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - FC Real Ko2ik 2:1

69e minuut.
Ulmanu is nu in balbezit. Paziowski rent richting de bal. Ulmanu verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bojaruniec kopt de bal weg. Potrykus is nu in balbezit. Ulmanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pasko de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grzonkowski zal de hoekschop nemen. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - FC Real Ko2ik 3:1

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deberny komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Gieroba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tornaría verovert de bal door een tackle van achteren. Tornaría probeert naar een medespeler te passen. Daar is Grzonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzonkowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu schiet op doel. Bruzda bokst de bal weg.

79e minuut.
Stones geeft de bal voor. Tracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracz geeft een hoge lob. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Bruzda trapt de bal weg. Dopierała kopt de bal weg. Ulmanu is nu in balbezit. Ulmanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dopierała is nu in balbezit. Ulmanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ulmanu draait met de bal, schiet en ... Bruzda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - FC Real Ko2ik 4:1

84e minuut.
Potrykus is nu in balbezit. Potrykus passt de bal met de wreef. Dopierała bereikt de bal nog maar net als eerste. Stones verovert de bal door een tackle van achteren. Stones geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Tracz kan de bal niet met de borst controleren. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tracz de bal onder controle te krijgen. Bruzda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - FC Real Ko2ik 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Monsters 46%, FC Real Ko2ik 54%.
Sky Monsters - FC Real Ko2ik 5:1