Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:02
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0127
  • Stadion: KS Unia Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 1461
KS Unia Sport Mana
442 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 22
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Jasiński met een sublieme pass. Fechner rent richting de bal. Piórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner rent richting de bal. Fechner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszkowski onderschept slim de pass. Pałasz maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Pałasz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pałasz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Harasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Harasiński passt de bal in één keer door. Daar is Sosin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piórek rent richting de bal. Piórek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Łaszczewski passt de bal met de wreef. Płaza geeft de bal voor. Fechner is nu in balbezit. Fechner draait met de bal, schiet en ... Trzopek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia 54%, Sport Mana 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Unia - Sport Mana 0:0

58e minuut.
Glensk speelt de bal door. Sosin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosin speelt de bal door. Daszkowski rent richting de bal. Daszkowski draait met de bal, schiet en ... Gaduła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Unia - Sport Mana 1:0

59e minuut.
Sosin is nu in balbezit. Sosin passt de bal zonder na te denken. Fechner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daszkowski is nu in balbezit. Daszkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pruban speelt de bal door. Piórek heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bierut. Bierut krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Gutarowski probeert naar een medespeler te passen. Sęp bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jasiński krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Glensk probeert naar een medespeler te passen. Daszkowski is nu in balbezit. Daszkowski draait met de bal, schiet en ... Podsiadło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pruban rent richting de bal. Pruban met een sublieme pass. Fechner is nu in balbezit. Piórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórek draait met de bal, schiet en ... Podczaski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Unia 64%, Sport Mana 36%.
KS Unia - Sport Mana 1:0