Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Morświny Leśne Wilki Klecza
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Bucewka met een sublieme pass. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubień onderschept slim de pass. Kubień haalt uit met een fantastische trap. Wszołek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Morświny - Leśne Wilki Klecza 1:0

21e minuut.
Twierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twierkowski geeft een lange en hoge pass. Ścianka heeft problemen om de bal te vangen. Szafor is nu in balbezit. Szafor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Szafor de bal. Szafor passt de bal zonder na te denken. Ścianka rent richting de bal. Ścianka schiet op doel. Poskrobko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rzeźnik probeert de bal met de borst te controleren. Sudrowicz is nu in balbezit. Rzeźnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rzeźnik krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Twierkowski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twierkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szafor is nu in balbezit. Szafor geeft de bal voor. Poskrobko bokst de bal weg. Ścianka heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarni Morświny - Leśne Wilki Klecza 1:1

45e minuut.
Kubień kan de bal niet met de borst controleren. Majster rent richting de bal. Kubień schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kubień moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kubień schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Morświny 51%, Leśne Wilki Klecza 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarni Morświny - Leśne Wilki Klecza 1:1

48e minuut.
Twierkowski geeft een lange en hoge pass. Czarnocki rent richting de bal. Czarnocki probeert naar een medespeler te passen. Ścianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścianka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Morświny - Leśne Wilki Klecza 1:2

50e minuut.
Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ścianka de bal. Szafor is nu in balbezit. Szafor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Trelecki rent richting de bal. Pawlicki geeft een lange en hoge pass. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sudrowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Trelecki is nu in balbezit. Twierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twierkowski met een sublieme pass. Ścianka rent richting de bal. Ścianka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Słoń geeft een hoge lob. Inworp. Berezowski met de inworp. Sudrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Pawlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik speelt de bal door. Twierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski geeft de bal voor. Paal! Poskrobko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Bucewka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Twierkowski met de inworp. Szafor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szafor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Morświny 79%, Leśne Wilki Klecza 21%.
Czarni Morświny - Leśne Wilki Klecza 1:2