Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHOROSZCZ BLOK 3 Grzmot Grzmotowice
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Salomon speelt de bal door. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan onderschept slim de pass. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Markuszewski passt de bal in één keer door. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon schiet op doel. Derdaś werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Bękart geeft een hoge lob. Inworp. Markuszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kochan rent richting de bal. Kochan geeft een lange en hoge pass. Derdaś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan probeert naar een medespeler te passen. Salomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHOROSZCZ BLOK 3 69%, Grzmot Grzmotowice 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHOROSZCZ BLOK 3 - Grzmot Grzmotowice 0:0

71e minuut.
Marszałkowski onderschept slim de pass. Marszałkowski met een sublieme pass. Krucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHOROSZCZ BLOK 3 - Grzmot Grzmotowice 1:0

76e minuut.
Kusienicki passt de bal met de wreef. Daar is Jankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jankowicz met een sublieme pass. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CHOROSZCZ BLOK 3 - Grzmot Grzmotowice 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHOROSZCZ BLOK 3 59%, Grzmot Grzmotowice 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CHOROSZCZ BLOK 3 - Grzmot Grzmotowice 1:1