Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Ko2ik Czempiony
424 Tactiek 523333
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 45.1
average Schieten outstanding
weak Passen good
weak Verdedigen good


4e minuut.
Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński passt de bal met de wreef. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz schiet op doel. Bruzda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 0:1

10e minuut.
Pilszak onderschept slim de pass. Pilszak speelt de bal door. Samek geeft de bal voor. Karpacz heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Karpacz de bal. Karpacz schiet op doel. Bruzda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Kudzia geeft een lange en hoge pass. Daar is Tracz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 0:2

14e minuut.
Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka met een sublieme pass. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samek haalt uit met een fantastische trap. Tracz probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kołpaczyński speelt de bal door. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek passt de bal zonder na te denken. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 0:3

20e minuut.
Paziowski geeft een lange en hoge pass. Pilszak geeft de bal voor. Klungelig pakt Tracz de bal. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 0:4

22e minuut.
Kudzia passt de bal zonder na te denken. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka passt de bal in één keer door. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Bruzda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Tracz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 0:5

24e minuut.
Kołpaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kołpaczyński met een sublieme pass. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Bruzda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 0:6

30e minuut.
Kudzia rent richting de bal. Kudzia probeert naar een medespeler te passen. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Bruzda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 0:7

31e minuut.
Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek geeft een hoge lob. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kołpaczyński speelt de bal door. Kudzia met een sublieme pass. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Bruzda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 0:8

44e minuut.
Wypych met de inworp. Samek rent richting de bal. Samek passt de bal in één keer door. Daar is Kołpaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołpaczyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Krzemionka passt de bal in één keer door. Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński passt de bal in één keer door. Karpacz heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Samek rent richting de bal. Samek passt de bal zonder na te denken. Karpacz rent richting de bal. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Ko2ik 75%, Czempiony 25%.
FC Real Ko2ik - Czempiony 0:9

46e minuut.
Kudzia passt de bal in één keer door. Krzemionka speelt de bal door. Kudzia rent richting de bal. Kudzia geeft een lange en hoge pass. Pasko onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Bruzda speelt de bal door. Bonk kopt de bal weg. Karpacz rent richting de bal. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Bruzda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 0:10

49e minuut.
Tracz rent richting de bal. Tracz geeft een hoge lob. Pilszak kopt de bal weg. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Bruzda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pilszak zal de hoekschop nemen. Paziowski rent richting de bal. Karpacz onderschept slim de pass. Karpacz schiet op doel. Bruzda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 0:11

52e minuut.
Daar is Kudzia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudzia passt de bal met de wreef. Pilszak probeert naar een medespeler te passen. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Wypych speelt de bal door. Bojaruniec is nu in balbezit. Bojaruniec passt de bal in één keer door. Szewc rent richting de bal. Szewc draait met de bal, schiet en ... Kajetanowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 1:11

61e minuut.
Potrykus passt de bal zonder na te denken. Dopierała rent richting de bal. Krzemionka begaat een overtreding. Krzemionka krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Dopierała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bojaruniec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wypych kopt de bal weg. Paziowski probeert naar een medespeler te passen. Szewc rent richting de bal. Szewc draait met de bal, schiet en ... Kajetanowicz bokst de bal weg.

66e minuut.
Samek onderschept slim de pass. Samek geeft een lange en hoge pass. Karpacz heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Bruzda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 1:12

70e minuut.
Pietraszewski met een sublieme pass. Kudzia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudzia speelt de bal door. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Bojaruniec de bal onder controle te krijgen. Bonk rent richting de bal. Bonk geeft een hoge lob. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Czempiony 1:13

79e minuut.
Deberny komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Dusza geeft een hoge lob. Deberny kopt de bal weg. Kołpaczyński probeert naar een medespeler te passen. Kudzia is nu in balbezit. Kudzia schiet op doel. Bruzda bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Ko2ik 66%, Czempiony 34%.
FC Real Ko2ik - Czempiony 1:13