Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sky Monsters LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski
hidden_unhidden Tactiek 523
56% Balbezit 44%
64% Spel op eigen helft 36%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 36.5
excellent Schieten average
good Passen average
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Ulmanu passt de bal met de wreef. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jadanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski schiet op doel. Szklarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Kaplan onderschept slim de pass. Kaplan speelt de bal door. Grzonkowski rent richting de bal. Daar is Grzonkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzonkowski schiet op doel. Szklarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Versace passt de bal in één keer door. Bałamut rent richting de bal. Ulmanu begaat een overtreding. Ulmanu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bałamut rent richting de bal. Dyduch onderschept slim de pass. Dyduch geeft de bal voor. Ulmanu is nu in balbezit. Ulmanu schiet op doel. Szklarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Kaplan verovert de bal door een tackle van achteren. Rioldi onderschept slim de pass. Rioldi met een sublieme pass. Klungelig pakt Bałamut de bal. Bałamut haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 0:1

27e minuut.
Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski met een sublieme pass. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu haalt uit met een fantastische trap. Szklarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sky Monsters - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 1:1

30e minuut.
Srebrowicz passt de bal zonder na te denken. Georgitsis met een sublieme pass. Bałamut is nu in balbezit. Bałamut draait met de bal, schiet en ... Conrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Abutreika is nu in balbezit. Srebrowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Abutreika is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lesiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Georgitsis kopt de bal weg. Tornaría rent richting de bal. Bałamut onderschept slim de pass. Bałamut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tornaría geeft de bal voor. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski geeft de bal voor. Ulmanu rent richting de bal. Ulmanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 2:1

38e minuut.
Rioldi geeft een hoge lob. Dyduch is nu in balbezit. Dyduch geeft de bal voor. Ulmanu is nu in balbezit. Ulmanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Polewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dyduch onderschept slim de pass. Dyduch geeft een lange en hoge pass. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmanu schiet op doel. Szklarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Monsters 63%, LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 37%.
Sky Monsters - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 2:1

59e minuut.
Şuşoi onderschept slim de pass. Conrado met een sublieme pass. Grzonkowski kan de bal niet met de borst controleren. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 3:1

66e minuut.
Dyduch geeft een hoge lob. Barczewski is nu in balbezit. Ulmanu onderschept slim de pass. Daar is Ulmanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulmanu haalt uit met een fantastische trap. Szklarski bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Ulmanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Monsters 65%, LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 35%.
Sky Monsters - LKS ŁĘGOVIA Łęg Tarnowski 4:1