Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni Morświny KS Unia
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Łaszczewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olszowski komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Harasiński probeert de bal aan de voet te houden. Harasiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Trelecki de bal. Daszkowski is nu in balbezit. Daszkowski schiet op doel. Poskrobko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni Morświny - KS Unia 0:1

8e minuut.
Daar is Sudrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucewka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daszkowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Daszkowski kan niet meer verder spelen. Porzucek komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Sęp onderschept slim de pass. Sosin is nu in balbezit. Sosin passt de bal met de wreef. Porzucek is nu in balbezit. Porzucek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Sudrowicz onderschept slim de pass. Sudrowicz passt de bal zonder na te denken. Gajtkowski is nu in balbezit. Gajtkowski draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Harasiński de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Porzucek verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki passt de bal met de wreef. Sęp heeft problemen om de bal te vangen. Sęp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Morświny 44%, KS Unia 56%.
Czarni Morświny - KS Unia 0:1

49e minuut.
Pawlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki passt de bal in één keer door. Bucewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęp is nu in balbezit. Sęp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Poskrobko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Sudrowicz rent richting de bal. Sosin begaat een overtreding. Sudrowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bucewka met een snel genomen vrije trap. Trzopek is nu in balbezit. Trzopek geeft de bal voor. Pawlicki rent richting de bal. Pawlicki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarni Morświny - KS Unia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni Morświny 66%, KS Unia 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarni Morświny - KS Unia 1:1