Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czempiony Sky Monsters
523333 Tactiek hidden_unhidden
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
44.1 gemiddelde waardering 53.1
excellent Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Dyduch geeft de bal voor. Năftănăilă kopt de bal weg. Grzonkowski rent richting de bal. Klungelig pakt Grzonkowski de bal. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kudzia met een sublieme pass. Daar is Kołpaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołpaczyński probeert naar een medespeler te passen. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Conrado met een harde bal richting middenveld. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă geeft een lange en hoge pass. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski schiet op doel. Kajetanowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzonkowski met een snelle inworp. Kołpaczyński met een sublieme pass. Karpacz heeft problemen om de bal te vangen. Karpacz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Conrado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Dyduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyduch geeft een hoge lob. Grzonkowski met een sublieme pass. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Kajetanowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Kołpaczyński met een sublieme pass. Tornaría rent richting de bal. Tornaría geeft een lange en hoge pass. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Sky Monsters 0:1

23e minuut.
Kaplan rent richting de bal. Kaplan geeft een hoge lob. Grzonkowski is nu in balbezit. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Wypych passt de bal in één keer door. Samek rent richting de bal. Samek met een sublieme pass. Klungelig pakt Karpacz de bal. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Conrado bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Krzemionka zal de hoekschop nemen. Dyduch kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Krzemionka neemt de hoekschop. Karpacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Conrado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czempiony - Sky Monsters 1:1

27e minuut.
Năftănăilă met een sublieme pass. Czępiński is nu in balbezit. Krzemionka speelt de bal door. Daar is Karpacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpacz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Conrado probeert naar een medespeler te passen. Kołpaczyński kopt de bal weg. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Conrado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Krzemionka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilszak probeert naar een medespeler te passen. Krzemionka met een sublieme pass. Karpacz rent richting de bal. Karpacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Czępiński probeert naar een medespeler te passen. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski passt de bal met de wreef. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Kajetanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Samek passt de bal in één keer door. Wypych bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Kajetanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Sky Monsters 1:2

39e minuut.
Inworp. Pilszak met een snelle inworp. Krzemionka bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemionka passt de bal in één keer door. Kołpaczyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kołpaczyński probeert naar een medespeler te passen. Wypych heeft problemen om de bal te vangen. Wypych met een sublieme pass. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... Kajetanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Kajetanowicz trapt de bal weg. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 36%, Sky Monsters 64%.
Czempiony - Sky Monsters 1:2

46e minuut.
Pełszyk komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kudzia geeft de bal voor. Daar is Krokowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołpaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kołpaczyński passt de bal met de wreef. Karpacz is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Samek is nu in balbezit. Dyduch onderschept slim de pass. Dyduch speelt de bal door. Karpacz controleert de bal met de borst. Karpacz schiet op doel. Conrado bokst de bal weg.

53e minuut.
Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak speelt de bal door. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Paal! Grzonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap. Pietraszewski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Sky Monsters 1:3

57e minuut.
Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Năftănăilă passt de bal met de wreef. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap. Kajetanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Wypych met een snelle inworp. Samek controleert de bal met de borst. Dyduch geeft de bal voor. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Kajetanowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă schiet op doel. Kajetanowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Klungelig pakt Kudzia de bal. Krzemionka geeft een hoge lob. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz schiet op doel. Conrado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Sky Monsters 2:3

70e minuut.
Conrado trapt de bal weg. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pietraszewski rent richting de bal. Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Kajetanowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Sky Monsters 2:4

74e minuut.
Wypych is nu in balbezit. Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Năftănăilă passt de bal met de wreef. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Kajetanowicz trapt de bal weg van het doel. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Năftănăilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Samek onderschept slim de pass. Krokowski rent richting de bal. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek haalt uit met een fantastische trap. Conrado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Jaskóła de bal. Năftănăilă rent richting de bal. Daar is Năftănăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Sky Monsters 2:5

83e minuut.
Wypych met een sublieme pass. Daar is Kołpaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołpaczyński speelt de bal door. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Karpacz passt de bal met de wreef. Krzemionka rent richting de bal. Krzemionka probeert naar een medespeler te passen. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Năftănăilă is nu in balbezit. Jaskóła probeert naar een medespeler te passen. Năftănăilă rent richting de bal. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap. Kajetanowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czempiony - Sky Monsters 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czempiony 36%, Sky Monsters 64%.
Czempiony - Sky Monsters 2:6