Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Mana Czarni Morświny
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Pawlicki probeert naar een medespeler te passen. Kubień is nu in balbezit. Podsiadło is nu in balbezit. Kubień onderschept slim de pass. Kubień haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Petrzak speelt de bal door. Piórek heeft problemen om de bal te vangen. Piórek met een sublieme pass. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czarni Morświny 1:0

25e minuut.
Daar is Sudrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubień rent richting de bal. Podsiadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubień verovert de bal door een tackle van achteren. Kubień haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pruban probeert naar een medespeler te passen. Czarnocki rent richting de bal. Czarnocki passt de bal met de wreef. Kubień heeft problemen om de bal te vangen. Kubień schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Podsiadło geeft de bal voor. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucewka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bucewka krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Piórek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlicki is nu in balbezit. Piórek verovert de bal door een tackle van achteren. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Mana 50%, Czarni Morświny 50%.
Sport Mana - Czarni Morświny 1:0

71e minuut.
Piórek verovert de bal door een tackle van achteren. Pruban geeft een lange en hoge pass. Trelecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Petrzak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pruban met een sublieme pass. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłósek rent richting de bal. Fechner verovert de bal door een tackle van achteren. Fechner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Mana 44%, Czarni Morświny 56%.
Sport Mana - Czarni Morświny 1:0