Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
palasajdyxd Grzmot Grzmotowice
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
18 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sielski de bal. Chodacki rent richting de bal. Chodacki schiet op doel. Malanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Dziełakowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Słaby komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Komórka rent richting de bal. Andrzejczak onderschept slim de pass. Andrzejczak met een sublieme pass. Napalony heeft problemen om de bal te vangen. Napalony draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Doeltrap. Mefikowicz trapt de bal weg van het doel. Ciechowski kopt de bal weg. Słaby is nu in balbezit. Słaby schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Napalony rent richting de bal. Komórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Napalony onderschept slim de pass. Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaby draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
palasajdyxd - Grzmot Grzmotowice 1:0

41e minuut.
Drybczewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krzewiński komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Słaby onderschept slim de pass. Słaby schiet op doel. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
palasajdyxd - Grzmot Grzmotowice 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palasajdyxd 54%, Grzmot Grzmotowice 46%.
palasajdyxd - Grzmot Grzmotowice 2:0

58e minuut.
Ciechowski passt de bal met de wreef. Sielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielski geeft een hoge lob. Słaby is nu in balbezit. Słaby haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
palasajdyxd - Grzmot Grzmotowice 3:0

61e minuut.
Napalony is nu in balbezit. Napalony passt de bal zonder na te denken. Krzewiński rent richting de bal. Słaby is nu in balbezit. Słaby draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciechowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciechowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Krzewiński kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brygoła met een sublieme pass. Salomon rent richting de bal. Andrzejczak begaat een overtreding. Andrzejczak krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Sznajder is nu in balbezit. Salomon onderschept slim de pass. Salomon geeft een hoge lob. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
palasajdyxd - Grzmot Grzmotowice 3:1

77e minuut.
Krzewiński rent richting de bal. Krzewiński passt de bal in één keer door. Ciechowski probeert naar een medespeler te passen. Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaby draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Markuszewski geeft een lange en hoge pass. Sznajder bereikt de bal nog maar net als eerste. Salomon is nu in balbezit. Salomon draait met de bal, schiet en ... Sznajder probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: palasajdyxd 61%, Grzmot Grzmotowice 39%.
palasajdyxd - Grzmot Grzmotowice 3:1