Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sport Mana Czempiony
Normal Tactiek 523333
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Kudzia passt de bal in één keer door. Kotkiewicz rent richting de bal. Karpacz onderschept slim de pass. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Gaduła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:1

4e minuut.
Jasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kołpaczyński is nu in balbezit. Kołpaczyński geeft een lange en hoge pass. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:2

8e minuut.
Pałasz geeft een lange en hoge pass. Pietraszewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Pruban de bal. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Gaduła bokst de bal weg. Samek rent richting de bal. Samek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:3

13e minuut.
Pilszak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jarosiewicz. Pilszak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kudzia met een snel genomen vrije trap. Karpacz springt en kopt de bal. Gaduła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Karpacz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:4

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fechner stond buitenspel. Jaskóła neemt vlug de vrije trap. Daar is Podsiadło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:5

17e minuut.
Wypych geeft de bal voor. Pruban kopt de bal weg. Kołpaczyński speelt de bal door. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:6

20e minuut.
Pietraszewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Karpacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podsiadło bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz verovert de bal door een tackle van achteren. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:7

25e minuut.
Pruban onderschept slim de pass. Pruban geeft een lange en hoge pass. Samek kopt de bal weg. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Gaduła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Bonk is nu in balbezit. Bonk geeft een lange en hoge pass. Wypych rent richting de bal. Wypych geeft een hoge lob. Karpacz maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaduła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Samek rent richting de bal. Samek passt de bal in één keer door. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. Gaduła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:8

38e minuut.
Jaskóła is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petrzak. Jaskóła is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kołpaczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pruban onderschept slim de pass. Pruban met een sublieme pass. Jasiński probeert de bal met de borst te controleren. Karpacz rent richting de bal. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Gaduła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Jasiński is nu in balbezit. Kołpaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kołpaczyński probeert naar een medespeler te passen. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:9

42e minuut.
Daar is Wypych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wypych geeft een lange en hoge pass. Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap. Gaduła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:10

44e minuut.
Płaza met een snelle inworp. Jasiński is nu in balbezit. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek geeft een hoge lob. Karpacz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Mana 74%, Czempiony 26%.
Sport Mana - Czempiony 0:11

52e minuut.
Jasiński probeert naar een medespeler te passen. Kotkiewicz rent richting de bal. Karpacz onderschept slim de pass. Krzemionka is nu in balbezit. Krzemionka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Gaduła met een harde bal richting middenveld. Wypych kopt de bal weg. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kudzia passt de bal met de wreef. Karpacz rent richting de bal. Karpacz schiet op doel. Gaduła probeert wanhopig de bal te grijpen. Podsiadło verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:12

68e minuut.
Płaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Płaza geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fechner stond buitenspel. Bonk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karpacz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Podsiadło geeft een lange en hoge pass. Pietraszewski probeert naar een medespeler te passen. Kudzia met een sublieme pass. Klungelig pakt Karpacz de bal. Karpacz schiet op doel. Gaduła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 0:13

76e minuut.
Samek kopt de bal weg. Podsiadło heeft problemen om de bal te vangen. Płaza is nu in balbezit. Karpacz verovert de bal door een tackle van achteren. Karpacz draait met de bal, schiet en ... Gaduła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Jarosiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Jarosiewicz passt de bal in één keer door. Fechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fechner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 1:13

80e minuut.
Kudzia met een sublieme pass. Kołpaczyński rent richting de bal. Kołpaczyński geeft de bal voor. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 1:14

83e minuut.
Karpacz met een sublieme pass. Samek rent richting de bal. Samek met een sublieme pass. Karpacz rent richting de bal. Karpacz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Gaduła trapt de bal weg van het doel. Inworp. Wypych met een snelle inworp. Samek geeft een lange en hoge pass. Karpacz krijgt zijn hoofd ertegen. Gaduła bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sport Mana - Czempiony 1:15

87e minuut.
Karpacz is nu in balbezit. Karpacz geeft de bal voor. Kołpaczyński rent richting de bal. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gaduła trapt de bal weg van het doel. Kudzia rent richting de bal. Kudzia passt de bal met de wreef. Karpacz is nu in balbezit. Karpacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sport Mana 70%, Czempiony 30%.
Sport Mana - Czempiony 1:15