Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Real Ko2ik Zbąszynek
424 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 20.4
redelijk Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tracz rent richting de bal. Koclęga onderschept slim de pass. Grzeszczak is nu in balbezit. Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Koclęga haalt uit met een fantastische trap. Bruzda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Szebert heeft problemen om de bal te vangen. Buczek is nu in balbezit. Buczek passt de bal zonder na te denken. Bojaruniec rent richting de bal. Bojaruniec haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojaruniec onderschept slim de pass. Bojaruniec met een sublieme pass. Szewc heeft problemen om de bal te vangen. Szewc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Klungelig pakt Szewc de bal. Celiński rent richting de bal. Szewc is nu in balbezit. Bojaruniec is nu in balbezit. Bojaruniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Celiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dusza onderschept slim de pass. Dusza speelt de bal door. Szewc rent richting de bal. Szewc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Zbąszynek 1:0

22e minuut.
Bojaruniec rent richting de bal. Szewc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczuk begaat een overtreding. Szewc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bojaruniec neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Koclęga onderschept slim de pass. Koclęga met een sublieme pass. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... Bruzda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Buczek onderschept slim de pass. Buczek geeft de bal voor. Kiszka kopt de bal weg. Potrykus is nu in balbezit. Potrykus geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Koclęga rent richting de bal. Deberny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deberny geeft een hoge lob. Bojaruniec is nu in balbezit. Bojaruniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Ko2ik 52%, Zbąszynek 48%.
FC Real Ko2ik - Zbąszynek 1:0

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mełgieś met een harde bal richting middenveld. Daar is Dusza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drumlak trapt de bal weg. Dusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojaruniec rent richting de bal. Bojaruniec passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Zbąszynek 2:0

65e minuut.
Rępał geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pasko de bal onder controle te krijgen. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Zbąszynek 2:1

80e minuut.
Bojaruniec is nu in balbezit. Szewc is nu in balbezit. Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojaruniec verovert de bal door een tackle van achteren. Bojaruniec schiet op doel. Mełgieś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Real Ko2ik - Zbąszynek 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Real Ko2ik 42%, Zbąszynek 58%.
FC Real Ko2ik - Zbąszynek 3:1