Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sky Monsters palasajdyxd
hidden_players_4 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
59% Spel op eigen helft 41%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.4 gemiddelde waardering 17.5
formidable Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen poor


6e minuut.
Ciechowski rent richting de bal. Tornaría onderschept slim de pass. Tornaría speelt de bal door. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornaría onderschept slim de pass. Tornaría geeft de bal voor. Năftănăilă is nu in balbezit. Năftănăilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sęp rent richting de bal. Sęp passt de bal in één keer door. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Sznajder probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonkowski speelt de bal door. Stosik is nu in balbezit. Stosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - palasajdyxd 0:1

15e minuut.
Tornaría heeft problemen om de bal te vangen. Tornaría speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Słaby geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pastecki krijgt zijn hoofd ertegen. Conrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Klungelig pakt Sielski de bal. Sielski passt de bal zonder na te denken. Daar is Krzewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzonkowski rent richting de bal. Grzonkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Krzewiński heeft problemen om de bal te vangen. Grzonkowski rent richting de bal. Krzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski haalt uit met een fantastische trap. Malanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sky Monsters - palasajdyxd 1:1

27e minuut.
Daar is Kurmański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurmański passt de bal in één keer door. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Malanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - palasajdyxd 2:1

33e minuut.
Ciechowski controleert de bal met de borst. Grzonkowski is nu in balbezit. Sielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Monsters 62%, palasajdyxd 38%.
Sky Monsters - palasajdyxd 2:1

46e minuut.
Napalony met een sublieme pass. Stosik probeert naar een medespeler te passen. Pastecki rent richting de bal. Grzonkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Grzonkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Ciechowski is nu in balbezit. Năftănăilă onderschept slim de pass. Năftănăilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - palasajdyxd 3:1

51e minuut.
Stosik speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Sęp de bal onder controle te krijgen. Grzonkowski onderschept slim de pass. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Malanowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

53e minuut.
Sznajder trapt de bal weg. Inworp. Tornaría zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzonkowski schiet op doel. Malanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - palasajdyxd 4:1

56e minuut.
Kaplan speelt de bal door. Klungelig pakt Năftănăilă de bal. Năftănăilă passt de bal zonder na te denken. Grzonkowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzonkowski draait met de bal, schiet en ... Malanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tornaría zal de hoekschop nemen. Grzonkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Resnik komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Napalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornaría onderschept slim de pass. Tornaría met een sublieme pass. Słaby rent richting de bal. Słaby draait met de bal, schiet en ... Conrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Pastecki rent richting de bal. Tornaría verovert de bal door een tackle van achteren. Tornaría speelt de bal door. Resnik rent richting de bal. Resnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sky Monsters - palasajdyxd 5:1

82e minuut.
Napalony probeert naar een medespeler te passen. Stosik heeft problemen om de bal te vangen. Ciechowski rent richting de bal. Resnik verovert de bal door een tackle van achteren. Resnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sky Monsters 56%, palasajdyxd 44%.
Sky Monsters - palasajdyxd 5:1