Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:02
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0128
  • Stadion: Green H. Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2772
Green H. Samogon
Normal Tactiek 541
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Klich heeft problemen om de bal te vangen. Klich passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nieznajomy de bal. Króliczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Króliczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green H. - Samogon 1:0

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Galusko de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gust neemt de hoekschop. Romanowski is nu in balbezit. Romanowski draait met de bal, schiet en ... Syroka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green H. - Samogon 1:1

9e minuut.
Gust rent richting de bal. Gust passt de bal zonder na te denken. Kukiz is nu in balbezit. Gust geeft een hoge lob. Romanowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Green H. - Samogon 1:2

11e minuut.
Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rynkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rynkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klich bereikt de bal nog maar net als eerste. Klich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gust is nu in balbezit. Gust speelt de bal door. Śleboda rent richting de bal. Śleboda geeft een lange en hoge pass. Frydrych springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Śleboda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isbrandt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arent probeert de bal met de borst te controleren. Różański geeft de bal voor. Ozimkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Liński met een sublieme pass. Rynkowski is nu in balbezit. Rynkowski passt de bal zonder na te denken. Klich rent richting de bal. Klich schiet op doel. Ozimkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green H. - Samogon 2:2

24e minuut.
Frydrych heeft problemen om de bal te vangen. Frydrych passt de bal met de wreef. Śleboda heeft problemen om de bal te vangen. Różański is nu in balbezit. Różański schiet op doel. Ozimkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Króliczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Króliczyński geeft de bal voor. Rynkowski rent richting de bal. Klich is nu in balbezit. Klich draait met de bal, schiet en ... Ozimkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt passt de bal in één keer door. Śleboda rent richting de bal. Klich verovert de bal door een tackle van achteren. Klich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green H. 38%, Samogon 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green H. - Samogon 2:2

54e minuut.
Gabryś is nu in balbezit. Różański onderschept slim de pass. Różański speelt de bal door. Klich bereikt de bal nog maar net als eerste. Klich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green H. - Samogon 3:2

70e minuut.
Panek bereikt de bal nog maar net als eerste. Panek geeft de bal voor. Dzieniszewski probeert de bal aan de voet te houden. Romanowski rent richting de bal. Romanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green H. - Samogon 3:3

73e minuut.
Kukiz is nu in balbezit. Śleboda rent richting de bal. Śleboda passt de bal zonder na te denken. Romanowski is nu in balbezit. Romanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Syroka trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Rynkowski de bal. Gabryś speelt de bal door. Romanowski rent richting de bal. Romanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green H. 52%, Samogon 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Green H. - Samogon 3:3