Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Owocowe Petle KP 71 Krzyki-Borek
19.12.2019 Tactiek 01n
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 37.3
adequate Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Inworp. Korytek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brindisi is nu in balbezit. Brindisi schiet op doel. Morsut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Owocowe Petle - KP 71 Krzyki-Borek 0:1

11e minuut.
Waczków kopt de bal weg. Davidovici is nu in balbezit. Jastrzębiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jastrzębiec krijgt een gele kaart. Davidovici is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Virághalmy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Güler geeft de bal voor. Wojtasik kopt de bal weg. Virághalmy is nu in balbezit. Waczków verovert de bal door een tackle van achteren. Waczków schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Rogoziński geeft een hoge lob. Figueiredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueiredo passt de bal zonder na te denken. Waczków is nu in balbezit. Waczków draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Brindisi is nu in balbezit. Brindisi passt de bal met de wreef. Korytek met een sublieme pass. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków haalt uit met een fantastische trap. Morsut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Brindisi speelt de bal door. Davidovici rent richting de bal. Korytek is nu in balbezit. Davidovici onderschept slim de pass. Davidovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Owocowe Petle 47%, KP 71 Krzyki-Borek 53%.
Owocowe Petle - KP 71 Krzyki-Borek 0:1

62e minuut.
Klungelig pakt Çulkay de bal. Çulkay probeert naar een medespeler te passen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici draait met de bal, schiet en ... Marchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Owocowe Petle - KP 71 Krzyki-Borek 1:1

74e minuut.
Inworp. Enríquez komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Jastrzębiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brindisi rent richting de bal. Brindisi speelt de bal door. Enríquez rent richting de bal. Enríquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Owocowe Petle 32%, KP 71 Krzyki-Borek 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Owocowe Petle - KP 71 Krzyki-Borek 1:1