Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Nysa Kłodzko Naprzód Torcida
Normal Tactiek NEW
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 45.8
poor Schieten very good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Szoboszlai rent richting de bal. Wysokiński is nu in balbezit. Wysokiński speelt de bal door. Kufajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabancı geeft een hoge lob. Hajto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Paal! Shebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Smyczyński de bal. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Wysokiński passt de bal in één keer door. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński speelt de bal door. Szoboszlai rent richting de bal. Szoboszlai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Di Toma rent richting de bal. Di Toma probeert naar een medespeler te passen. Shebek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Smyczyński de bal. Smyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Nysa Kłodzko - Naprzód Torcida 0:1

10e minuut.
Yabancı passt de bal in één keer door. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński passt de bal zonder na te denken. Szoboszlai rent richting de bal. Szoboszlai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Nysa Kłodzko - Naprzód Torcida 0:2

13e minuut.
Shebek kopt de bal weg. Daar is Mikrut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Hajto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Nysa Kłodzko - Naprzód Torcida 0:3

16e minuut.
Smyczyński schiet op doel. Hajto speelt de bal door. Wysokiński speelt de bal door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Kulczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shebek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chełchowski geeft een lange en hoge pass. Smyczyński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Shebek rent richting de bal. Shebek passt de bal in één keer door. Szoboszlai met een sublieme pass. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Borgosz passt de bal met de wreef. Shebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebek probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. Hajto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szoboszlai rent richting de bal. Szoboszlai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szoboszlai is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Nysa Kłodzko - Naprzód Torcida 0:4

39e minuut.
Smyczyński is nu in balbezit. Czeremcha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smyczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Czeremcha met een sublieme pass. Chełchowski met een snel genomen vrije trap. Szoboszlai springt en kopt de bal. Hajto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mikrut trapt de bal weg van het doel. Szoboszlai kopt de bal weg. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel. Hajto bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Nysa Kłodzko - Naprzód Torcida 0:5

45e minuut.
Shebek probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński passt de bal zonder na te denken. Szoboszlai is nu in balbezit. Szoboszlai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Nysa Kłodzko - Naprzód Torcida 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Nysa Kłodzko 88%, Naprzód Torcida 12%.
MKS Nysa Kłodzko - Naprzód Torcida 0:6

50e minuut.
Wysokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Studzinski de bal. Szoboszlai rent richting de bal. Szoboszlai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wysokiński is nu in balbezit. Wysokiński probeert naar een medespeler te passen. Shebek speelt de bal door. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlai haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Yabancı kopt de bal weg. Wysokiński speelt de bal door. Smyczyński rent richting de bal. Szoboszlai is nu in balbezit. Szoboszlai draait met de bal, schiet en ... Hajto bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Szoboszlai is nu in balbezit. Wysokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński passt de bal zonder na te denken. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Hajto met een harde bal richting middenveld. Chełchowski kopt de bal weg. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Czeremcha heeft problemen om de bal te vangen. Wysokiński rent richting de bal. Wysokiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Mikrut de bal. Szoboszlai rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Nysa Kłodzko - Naprzód Torcida 0:7

74e minuut.
Kulczyk rent richting de bal. Szoboszlai rent richting de bal. Kulczyk rent richting de bal. Szoboszlai verovert de bal door een tackle van achteren. Szoboszlai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Di Toma probeert naar een medespeler te passen. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński met een sublieme pass. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Di Toma bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Toma probeert naar een medespeler te passen. Yabancı geeft een hoge lob. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Shebek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chełchowski geeft de bal voor. Smyczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Szoboszlai de bal. Szoboszlai schiet op doel. Hajto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Nysa Kłodzko - Naprzód Torcida 0:8

86e minuut.
Davila probeert naar een medespeler te passen. Shebek rent richting de bal. Shebek geeft de bal voor. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wysokiński is nu in balbezit. Smyczyński rent richting de bal. Szoboszlai rent richting de bal. Szoboszlai haalt uit met een fantastische trap. Hajto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Nysa Kłodzko - Naprzód Torcida 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Nysa Kłodzko 85%, Naprzód Torcida 15%.
MKS Nysa Kłodzko - Naprzód Torcida 0:9