Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Naprzód Torcida Owocowe Petle
NEW Tactiek 19.12.2019
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
49 gemiddelde waardering 37
very good Schieten average
solid Passen good
good Verdedigen adequate


8e minuut.
Shebek met een sublieme pass. Chełchowski met een sublieme pass. Yabancı met een sublieme pass. Szoboszlai rent richting de bal. Szoboszlai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Weilbächer rent richting de bal. Shebek onderschept slim de pass. Shebek probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morsut probeert wanhopig de bal te grijpen. Morsut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Yabancı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yabancı geeft een hoge lob. Daar is Smyczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wysokiński is nu in balbezit. Wysokiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Listkiewicz geeft een lange en hoge pass. Chełchowski is nu in balbezit. Chełchowski passt de bal in één keer door. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Chełchowski met een sublieme pass. Shebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebek probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Doeltrap. Morsut trapt de bal weg. Shebek kopt de bal weg. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Torcida 24%, Owocowe Petle 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Naprzód Torcida - Owocowe Petle 0:0

51e minuut.
Daar is Likar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Listkiewicz is nu in balbezit. Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. Morsut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Naprzód Torcida - Owocowe Petle 1:0

64e minuut.
Domarski heeft problemen om de bal te vangen. Wysokiński rent richting de bal. Wysokiński passt de bal in één keer door. Shebek is nu in balbezit. Shebek geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Domarski passt de bal met de wreef. Weilbächer rent richting de bal. Weilbächer probeert naar een medespeler te passen. Patiemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiemo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wysokiński passt de bal met de wreef. Figueiredo is nu in balbezit. Smyczyński begaat een overtreding. Smyczyński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Naprzód Torcida 28%, Owocowe Petle 72%.
Naprzód Torcida - Owocowe Petle 1:0