Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP 71 Krzyki-Borek MKS Nysa Kłodzko
01n Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 20.3
solid Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Mikrut met een sublieme pass. Daar is Waczków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waczków draait met de bal, schiet en ... Hajto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waczków is nu in balbezit. Waczków schiet op doel. Hajto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 1:0

14e minuut.
Daar is Rogoziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński probeert naar een medespeler te passen. Jastrzębiec probeert naar een medespeler te passen. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków schiet op doel. Hajto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 2:0

20e minuut.
Inworp. Güler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brindisi speelt de bal door. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nilipiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębiec is nu in balbezit. Jastrzębiec speelt de bal door. Enríquez rent richting de bal. Enríquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków verovert de bal door een tackle van achteren. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez onderschept slim de pass. Enríquez schiet op doel. Hajto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Waczków is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Jastrzębiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brindisi is nu in balbezit. Brindisi passt de bal met de wreef. Enríquez rent richting de bal. Enríquez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 3:0

25e minuut.
Kufajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufajewski passt de bal in één keer door. Waczków probeert de bal aan de voet te houden. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez schiet op doel. Hajto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Krajanowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bogdanowicz komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez passt de bal in één keer door. Waczków is nu in balbezit. Waczków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 4:0

39e minuut.
Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków haalt uit met een fantastische trap. Studzinski probeert de bal aan de voet te houden. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez draait met de bal, schiet en ... Hajto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazopoulos onderschept slim de pass. Bogdanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Borgosz rent richting de bal. Borgosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP 71 Krzyki-Borek 34%, MKS Nysa Kłodzko 66%.
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 4:0

54e minuut.
Daar is Waczków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waczków schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mikrut de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Güler neemt de hoekschop. Hajto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 5:0

54e minuut.
Borgosz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bogdanowicz de bal. Waczków rent richting de bal. Waczków draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Güler is nu in balbezit. Güler passt de bal zonder na te denken. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków draait met de bal, schiet en ... Hajto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 6:0

59e minuut.
Enríquez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Waczków de bal. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków verovert de bal door een tackle van achteren. Waczków haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Güler is nu in balbezit. Güler probeert naar een medespeler te passen. Enríquez rent richting de bal. Waczków rent richting de bal. Waczków schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brindisi probeert naar een medespeler te passen. Güler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Asaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 6:1

65e minuut.
Güler bereikt de bal nog maar net als eerste. Güler passt de bal met de wreef. Waczków is nu in balbezit. Enríquez rent richting de bal. Enríquez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 7:1

72e minuut.
Daar is Nilipiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrzębiec verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrzębiec geeft een hoge lob. Enríquez rent richting de bal. Enríquez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hajto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waczków is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 8:1

76e minuut.
Waczków onderschept slim de pass. Waczków passt de bal met de wreef. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez schiet op doel. Hajto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 9:1

80e minuut.
Czeremcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Güler onderschept slim de pass. Güler speelt de bal door. Waczków rent richting de bal. Waczków schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Asaro onderschept slim de pass. Kufajewski speelt de bal door. Győrffy is nu in balbezit. Borgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Borgosz draait met de bal, schiet en ... Marchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Asaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Brindisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez is nu in balbezit. Enríquez probeert naar een medespeler te passen. Waczków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waczków haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Waczków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waczków speelt de bal door. Enríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Enríquez schiet op doel. Hajto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 10:1

87e minuut.
Güler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brindisi controleert de bal met de borst. Brindisi geeft een lange en hoge pass. Waczków rent richting de bal. Waczków haalt uit met een fantastische trap. Hajto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP 71 Krzyki-Borek 36%, MKS Nysa Kłodzko 64%.
KP 71 Krzyki-Borek - MKS Nysa Kłodzko 10:1