Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górskie Pudło Lucyfer Morningstar
Normal Tactiek Defend
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


7e minuut.
Włodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Janduda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Włodarz. Włodarz krijgt een gele kaart. Janduda raakt geblesseerd tijdens het duel. Janduda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Petryna is nu in balbezit. Petryna haalt uit met een fantastische trap. Cacko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kryszałowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Charkiewicz. Kryszałowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Laboga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kryszałowicz is nu in balbezit. Kryszałowicz haalt uit met een fantastische trap. Gogola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Inworp. Ul met de inworp. Poniedziałek probeert naar een medespeler te passen. Kotecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Pudło 35%, Lucyfer Morningstar 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górskie Pudło - Lucyfer Morningstar 0:0

73e minuut.
Klungelig pakt Poniedziałek de bal. Sadecki met een sublieme pass. Twarogowski speelt de bal door. Petryna rent richting de bal. Petryna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Częścik rent richting de bal. Sajdak verovert de bal door een tackle van achteren. Sajdak speelt de bal door. Poniedziałek rent richting de bal. Poniedziałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Cacko geeft de bal voor. Inworp. Ul met de inworp. Poniedziałek rent richting de bal. Poniedziałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Pudło 31%, Lucyfer Morningstar 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Górskie Pudło - Lucyfer Morningstar 0:0