Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:03
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0128
  • Stadion: Green H. Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2686
Green H. Mirinda
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 22.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Liński geeft de bal voor. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak passt de bal in één keer door. Dzierżyński is nu in balbezit. Dzierżyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Liński rent richting de bal. Dzierżyński onderschept slim de pass. Sepioł rent richting de bal. Sepioł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sepioł rent richting de bal. Dzierżyński is nu in balbezit. Liński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Grzelczak geeft een hoge lob. Daar is Dzieniszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzierżyński rent richting de bal. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green H. - Mirinda 0:1

32e minuut.
Nośka geeft een hoge lob. Gorzała kopt de bal weg. Klungelig pakt Sepioł de bal. Dzierżyński is nu in balbezit. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap. Syroka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Masztajer probeert de bal met de borst te controleren. Masztajer geeft een lange en hoge pass. Dzierżyński speelt de bal door. Sepioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepioł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nośka geeft een lange en hoge pass. Grzelczak is nu in balbezit. Grzelczak speelt de bal door. Sepioł is nu in balbezit. Sepioł haalt uit met een fantastische trap. Syroka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Green H. - Mirinda 0:2

42e minuut.
Nośka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liński rent richting de bal. Dzierżyński met een sublieme pass. Sepioł rent richting de bal. Sepioł draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Budnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Budnicki passt de bal in één keer door. Czoska met een sublieme pass. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green H. 72%, Mirinda 28%.
Green H. - Mirinda 0:2

54e minuut.
Różański rent richting de bal. Różański speelt de bal door. Klich is nu in balbezit. Klich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Green H. - Mirinda 1:2

75e minuut.
Czoska passt de bal met de wreef. Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak passt de bal zonder na te denken. Sepioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepioł schiet op doel. Syroka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Green H. - Mirinda 1:3

87e minuut.
Dzieniszewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorzała met de inworp. Dzierżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzierżyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green H. 63%, Mirinda 37%.
Green H. - Mirinda 1:3