Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górskie Pudło Naprzód Torcida
Normal Tactiek NEW
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 48
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Inworp. Shebek met de inworp. Chełchowski rent richting de bal. Chełchowski geeft een hoge lob. Szoboszlai krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Davila geeft een hoge lob. Inworp. Janduda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ul is nu in balbezit. Ul geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Agreda is nu in balbezit. Agreda speelt de bal door. Shebek met een sublieme pass. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:1

24e minuut.
Wysokiński is nu in balbezit. Wysokiński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sajdak de bal. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Charkiewicz rent richting de bal. Di Toma verovert de bal door een tackle van achteren. Di Toma speelt de bal door. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Daar is Smyczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wysokiński probeert naar een medespeler te passen. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:2

33e minuut.
Janduda rent richting de bal. Shebek verovert de bal door een tackle van achteren. Shebek geeft een hoge lob. Szoboszlai is nu in balbezit. Szoboszlai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:3

38e minuut.
Shebek is nu in balbezit. Shebek speelt de bal door. Fornal is nu in balbezit. Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Shebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ul bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebek onderschept slim de pass. Shebek geeft de bal voor. Szoboszlai krijgt zijn hoofd ertegen. Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Pudło 83%, Naprzód Torcida 17%.
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:3

46e minuut.
Ul is nu in balbezit. Davila verovert de bal door een tackle van achteren. Shebek bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebek geeft een lange en hoge pass. Szoboszlai springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Inworp. Yabancı met de inworp. Szoboszlai geeft een lange en hoge pass. Smyczyński springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Charkiewicz rent richting de bal. Yabancı rent richting de bal. Yabancı passt de bal zonder na te denken. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński schiet op doel. Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szoboszlai is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:4

54e minuut.
Inworp. Shebek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janduda rent richting de bal. Wysokiński onderschept slim de pass. Wysokiński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Shebek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szoboszlai de bal. Wysokiński speelt de bal door. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:5

59e minuut.
Wysokiński speelt de bal door. Agreda is nu in balbezit. Yabancı geeft de bal voor. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Yabancı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wysokiński geeft een lange en hoge pass. Oklej heeft problemen om de bal te vangen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel. Gogola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Yabancı met de inworp. Daar is Szoboszlai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szoboszlai geeft een hoge lob. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:6

62e minuut.
Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Charkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Szoboszlai is nu in balbezit. Szoboszlai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Agreda verovert de bal door een tackle van achteren. Yabancı rent richting de bal. Yabancı geeft de bal voor. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Szoboszlai passt de bal met de wreef. Shebek is nu in balbezit. Shebek geeft de bal voor. Szoboszlai maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:7

67e minuut.
Shebek geeft een hoge lob. Wysokiński heeft problemen om de bal te vangen. Wysokiński passt de bal in één keer door. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szoboszlai heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:8

69e minuut.
Agreda geeft een lange en hoge pass. Szoboszlai is nu in balbezit. Szoboszlai met een sublieme pass. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:9

74e minuut.
Di Toma kopt de bal weg. Daar is Wysokiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wysokiński probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel. Gogola bokst de bal weg.

75e minuut.
Smyczyński kopt de bal weg. Gogola probeert naar een medespeler te passen. Shebek kopt de bal weg. Smyczyński controleert de bal met de borst. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:10

78e minuut.
Wysokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński passt de bal met de wreef. Shebek probeert naar een medespeler te passen. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Chełchowski probeert de bal met de borst te controleren. Chełchowski passt de bal zonder na te denken. Shebek probeert naar een medespeler te passen. Szoboszlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szoboszlai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:11

85e minuut.
Chełchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Shebek is nu in balbezit. Shebek passt de bal met de wreef. Szoboszlai rent richting de bal. Szoboszlai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:12

88e minuut.
Yabancı probeert naar een medespeler te passen. Szoboszlai rent richting de bal. Szoboszlai passt de bal met de wreef. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Gogola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Smyczyński draait met de bal, schiet en ... Fornal met een sublieme pass. Yabancı geeft een lange en hoge pass. Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Pudło 85%, Naprzód Torcida 15%.
Górskie Pudło - Naprzód Torcida 0:12