Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Owocowe Petle Samogon
19.12.2019 Tactiek 541
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 19.8
good Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


9e minuut.
Frydrych heeft problemen om de bal te vangen. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frydrych. Frydrych krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kukiz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çulkay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Gust passt de bal met de wreef. Çulkay rent richting de bal. Çulkay passt de bal in één keer door. Davidovici heeft problemen om de bal te vangen. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Ozimkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Owocowe Petle - Samogon 1:0

24e minuut.
Kukiz rent richting de bal. Kukiz geeft een hoge lob. Çulkay speelt de bal door. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Domarski geeft een lange en hoge pass. Daar is Davidovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabryś is nu in balbezit. Davidovici onderschept slim de pass. Davidovici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Owocowe Petle - Samogon 2:0

40e minuut.
Gust rent richting de bal. Gust passt de bal in één keer door. Çulkay probeert naar een medespeler te passen. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici schiet op doel. Ozimkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Owocowe Petle - Samogon 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Owocowe Petle 40%, Samogon 60%.
Owocowe Petle - Samogon 3:0

57e minuut.
Inworp. Weilbächer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domarski probeert naar een medespeler te passen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Ozimkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Davidovici verovert de bal door een tackle van achteren. Patiemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiemo probeert naar een medespeler te passen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici draait met de bal, schiet en ... Ozimkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Owocowe Petle - Samogon 4:0

63e minuut.
Weilbächer neemt de hoekschop. Gust heeft problemen om de bal te vangen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici draait met de bal, schiet en ... Kukiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Domarski de bal. Domarski kopt de bal weg. Daar is Arent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weilbächer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Domarski is nu in balbezit. Domarski geeft een lange en hoge pass. Davidovici maakt een snoekduik en kopt de bal. Ozimkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Owocowe Petle - Samogon 5:0

73e minuut.
Virághalmy passt de bal met de wreef. Śleboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici onderschept slim de pass. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Ozimkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Owocowe Petle - Samogon 6:0

83e minuut.
Weilbächer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patiemo rent richting de bal. Patiemo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Virághalmy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap. Ozimkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Davidovici geeft de bal voor. Daar is Frydrych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabryś rent richting de bal. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Śleboda de bal. Patiemo rent richting de bal. Daar is Patiemo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiemo schiet op doel. Ozimkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Owocowe Petle - Samogon 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Owocowe Petle 17%, Samogon 83%.
Owocowe Petle - Samogon 7:0