Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mirinda Lucyfer Morningstar
Normal Tactiek Defend
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten hopeless
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Laboga met een sublieme pass. Budnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Budnicki met een sublieme pass. Sepioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepioł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirinda - Lucyfer Morningstar 1:0

25e minuut.
Czoska controleert de bal met de borst. Czoska passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Częścik de bal onder controle te krijgen. Sepioł rent richting de bal. Sepioł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirinda 35%, Lucyfer Morningstar 65%.
Mirinda - Lucyfer Morningstar 1:0

52e minuut.
Czoska probeert de bal met de borst te controleren. Włodarz verovert de bal door een tackle van achteren. Włodarz probeert naar een medespeler te passen. Kryszałowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryszałowicz haalt uit met een fantastische trap. Marcinek bokst de bal weg.

56e minuut.
Kryszałowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grzybek komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas geeft de bal voor. Laboga speelt de bal door. Grzybek is nu in balbezit. Grzybek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Budnicki met een sublieme pass. Daar is Włodarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Włodarz speelt de bal door. Grzybek rent richting de bal. Grzybek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorzała met de inworp. Dzierżyński geeft een lange en hoge pass. Sadecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Częścik de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dzierżyński rent richting de bal. Dzierżyński passt de bal met de wreef. Grzelczak probeert naar een medespeler te passen. Sepioł is nu in balbezit. Sepioł draait met de bal, schiet en ... Taczkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Laboga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Czoska de bal onder controle te krijgen. Grzybek is nu in balbezit. Grzybek haalt uit met een fantastische trap. Kocór probeert de bal aan de voet te houden. Marcinek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Częścik rent richting de bal. Gorzała onderschept slim de pass. Dzierżyński probeert naar een medespeler te passen. Sepioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepioł schiet op doel. Taczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Włodarz rent richting de bal. Dzierżyński onderschept slim de pass. Dzierżyński probeert naar een medespeler te passen. Sepioł is nu in balbezit. Sepioł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirinda 57%, Lucyfer Morningstar 43%.
Mirinda - Lucyfer Morningstar 1:0