Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Kaszuby Owocowe Petle
442 Tactiek 19.12.2019
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 36.2
average Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen average


9e minuut.
Isaev is nu in balbezit. Buchalski rent richting de bal. Isaev met een sublieme pass. Patiemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiemo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Çulkay geeft de bal voor. Jerużalski kopt de bal weg. Klungelig pakt Patiemo de bal. Patiemo haalt uit met een fantastische trap. Osial maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kaszuby - Owocowe Petle 0:1

23e minuut.
Davidovici passt de bal met de wreef. Polewczak is nu in balbezit. Met opzet legt Erb zijn tegenspeler op de grond. Polewczak raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Polewczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Entkowski passt de bal in één keer door. Polewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxqayıbov begaat een overtreding. Şıxqayıbov krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Polewczak is nu in balbezit. Çulkay is nu in balbezit. Çulkay met een sublieme pass. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kaszuby 71%, Owocowe Petle 29%.
Sporting Kaszuby - Owocowe Petle 0:1

49e minuut.
Stegienka is nu in balbezit. Weilbächer onderschept slim de pass. Weilbächer probeert naar een medespeler te passen. Patiemo rent richting de bal. Patiemo draait met de bal, schiet en ... Osial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Jerużalski verovert de bal door een tackle van achteren. Jerużalski geeft een hoge lob. Isaev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Patiemo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patiemo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Patiemo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cristoferi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Entkowski passt de bal zonder na te denken. Buchalski is nu in balbezit. Isaev maakt een afschuwelijke overtreding. Buchalski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Buchalski kan niet meer verder spelen. Warszycki komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wiśnicki is nu in balbezit. Weilbächer verovert de bal door een tackle van achteren. Weilbächer probeert naar een medespeler te passen. Davidovici rent richting de bal. Davidovici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Stegienka passt de bal zonder na te denken. Erb is nu in balbezit. Polewczak maakt een afschuwelijke overtreding. Polewczak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Wiśnicki is nu in balbezit. Weilbächer onderschept slim de pass. Weilbächer passt de bal in één keer door. Cristoferi is nu in balbezit. Cristoferi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jerużalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerużalski passt de bal in één keer door. Davidovici is nu in balbezit. Davidovici haalt uit met een fantastische trap. Osial probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kaszuby - Owocowe Petle 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kaszuby 55%, Owocowe Petle 45%.
Sporting Kaszuby - Owocowe Petle 0:2